Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kivisildnik põrutab: „Meie lollide massid on siiani valinud totaalse hävingu!”

-
18.07.2018
Kirjandusfestival Prima Vista. Vasakult Sven Kivisildnik ja Mehis Heinsaar.
© Sille Annuk/Postimees

Portaali Lõunaeestlane reporteri Irja Tähismaa  intervjuus Sven Kivisildnikuga ütleb kirjanik päris krõbedaid sõnu suurema osa eestlaste kohta, kes ei saa nende ümber toimuvast aru või ei viitsi ja ei taha sellele mõelda.

Ehk leiab siit mõttekatke otsa üles mõnigi, kes tahab tuleva aasta märtsis seniseid võimumehi või pikalt ajutegevuseta inimeste toel riiki põhja lasknud Reformierakonda valida.

“Oled olnud väga kriitiline Eesti riigi suhtes ning nimetanud Eestit miljoni vaese maaks. Korda palun veel kord üle, mis on Eesti põhiprobleemid, ning kui viitsid, siis paku välja ka lahendused,” küsib reporter.

“Kui ühel maal on miljon vaest, kuidas seda maad siis nimetada? Kolme-nelja härrassotsialistide dünastia maaks? Või nimetada maaks, kus pole ühtki maailma või isegi Euroopa mõttes rikast? Vaesusest tuleb väga palju probleeme, katkised hambad, harimatud lapsed, odav meelelahutus ehk joomine ja teleka vaatamine – ühesõnaga vaesuses valitseb mitmekülgne nõtrus, eelkõige vaimunõtrus. Lollil aga ei ole lootust,” selgitab Kivisildnik.

Kriitikameelne sulemees ütleb, et loll lihtsalt usub valesid ja propagandat. “Juhmakale anna ainult immigrante ja homoseksualismi ja rohkem pole talle midagi vaja, kiunub vaimustusest. Loll valib hukatuse ja meie lollide massid ongi siiani valinud totaalse hävingu – nii endale, oma rahvale, keelele, riigile ja kultuurile. Me ei ole kaoses meie vaeste kurjuse pärast, süüdi on totaalne nõmedus,” kirjeldab kirjanik.

Kogu intervjuud saab lugeda SIIT.