Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Inkvisitsioon ABBA loomingu kallal — millal saab hitist “Dancing Queen” poliitkorrektne ja sooneutraalne “Drag Queen”?

-
24.07.2018
ABBA muuseumis saab bändi liikmetele oma näo anda, nende loomingus aga kuuletutakse marufeminismile.
© Eero Vabamägi/Postimees

Rootsi on õigusega pälvinud nöökava nime Absurdistan — nüüd on hakatud ümber kirjutama ka ABBA hitte.

Õhtuleht kirjutab sellest, kuidas uue suurfilmi “Mamma Mia! Siit me tuleme taas” jaoks muudeti mitme senise lööklaulu sõnu — ära on retsitud hitid “When I Kissed The Teacher”, kus on õpetaja sugu muudetud, et tegu poleks noorte tüdrukute armumisega vanemasse õpetajasse; hitis “The Name of The Game” aga on häbelikust tüdrukust saanud uudishimulik, sest feministide arvates ei tohiks ta üksik olla. Kummaline on see, et fännide nördimusest hoolimata läks asjaga kaasa ka legendaarne Björn Ulvaeus – ilmselt ei jää autoritel midagi muud üle, kui ei taheta feministliku maffia löögi alla jääda!

Absurdistan on klassikat juba varemgi ümber teinud, näiteks Pipi Pikksukalt ja tema isalt Eefraimilt neegriprintsessi ja -kuninga tiitlit ära võttes. Võib eeldada, et kogu kunstilooming vaadatakse Rootsis üle ja see saab kunstiinkvisiitorite karmi kätt tunda.

Uued Uudised on juba ühes loos hoiatanud, et tegu on vasakliberaalide vägivallaga maailmakunsti kallal, mida võib julgelt võrrelda ISIS-e hävitustööga Süüria ajaloolises Palmyra linnas. Kunsti poliitkorrektseks muutmise peale ei tulnud ei Hitler. Mao Zedong ega Pol Poth. Nemad põletasid lihtsalt “vaenulikud” raamatud ära, aga näe, globalistlik-multikultuurne Rootsi viib kultuurirevolutsiooni veelgi edukamalt läbi, tema kirjutab nad poliitkorrektseks ümber!

Olemegi jõudnud olukorda, kus maailma kultuuripärandi kallal vandaalitsevad hungveipingid. Ja ega me ei tea, kas edasipidi lugu “Dancing Queen” ümisedes me seda ikka õigete sõnadega teeme — järsku on on tantsukuningannast saanud “drag queen”? Või Harry Potteri saagat lugedes avastame ühtäkki, et peategelane on mustanahaline lesbi Henrietta Potter?