Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Taavi Rõivas lähtub rünnakutes valedest ja esindab Verhofstadti “euroopalikke väärtusi”

-
13.05.2019
Taavi Rõivas kasutab EKRE ja koalitsiooni ründamiseks ära ka pooltõdesid ja suisa valesid.
© Tiit Tamme/Õhtuleht

Taavi Rõivas näitab taas, et oma sõnavõttudes lähtub ta täielikult ainult valedest või vasakliberaalsest ideoloogiast.

Endise peaministri Taavi Rõivase (RE) hinnangul tegi EKRE Marine Le Peni Eestisse kutsumisega suure vea, sest Eesti inimesed ei kiida heaks Le Peni kremlimeelsust, kirjutab BNS.

“Valimiskampaania kulminatsioonina planeeritud üritus võib EKREt hoopis kahjustada, sest ta on elav näide sellest, kuidas Euroopa parempopulism on ühtlasi ka tugevalt kremlimeelne liikumine,” ütles Rõivas.

“Eesti inimesed ei kiida mingil juhul heaks Le Peni seisukohti, mis kiidavad muuhulgas Krimmi annekteerimist ja Venemaa NATOsse kaasamist. Olen üpris kindel, et ka paljud EKRE valijad ei kiida Le Peni vaateid heaks,” märkis ta.

Rõivas jätab täiesti välja selle, et Marine Le Pen on Eestis seoses konservatiive sidustava ringreisiga Euroopas ning lisaks saabuvad siia Olli Kotro (Põlissoomlased), Anders Vistisen (Taani Rahvapartei) ja Manuel Vescovi (Itaalia Liiga). Tegu on konservatiivide tulevast võimalikku koostööd täpsustava kohtumisega.

Täiesti kindlalt ei hakka valesepp Rõivas vahendama Mart Helme sõnu, et EKRE ei kiida heaks ei Le Peni venemeelsust ega tema homosõbralikkust, vaid meil on ühisteks ja koostööd soodustavateks momentideks rahvusriikide EL-i kindlustamine ja migratsioonivastasus. Lisaks saavad Eesti rahvuskonservatiivid Prantsuse rahvuslaste liidrile täpsustada, miks Ida-Euroopa Venemaad umbusaldab ja teda selles osas ei toeta.

Eriline on see, et Rõivas räägib Eesti rahva nimel, kuid ei vaevugi rääkima rahvuskonservatiivide seisukohtadest – aga nii saab valedega inimesi üles kütta. Poliitbrolileri käitumine näitab, et teda ei huvita tõde, vaid propaganda.

Hiljutisel Ühiskonnauuringute instituudi korraldatud üritusel rääkis Rõivas Euroopa väärtustest, ajades need segi Euroopa Liidu väärtustega – suur osa Euroopast ei kuulu veel EL-i ja ka liidus endas on väga suur vahe Ungari ja Rootsi “euroopalikel väärtustel”. Taavi Rõivas ise esindab Verhofstadti, Merkeli, Junckeri, Timmermansi ja teiste globalistide “väärtusi”.