Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kanakarja kambakas tuleb igal juhul – Kristina Kallase “bitšilik” rünnak Kert Kingo vastu

-
25.05.2019
Positiivset alternatiivi lubav Kristina Kallas käitub reaalses elus vihase lammutajana.
© Tiina Kõrtsini/Õhtuleht

Eestis armastatakse ikka rääkida, et naised toovat Eesti poliitikasse rahulikumat meelt – ometigi oli just Eesti 200 liider Kristina Kallas esimene, kes ründas väliskaubandusministrit Kert Kingot.

“Mis ma oskan kosta. Riigi väliskaubanduse eest vastutav kõrgeim isik, kes keeli ei oska, reisida ei taha ja läheb esindama minu riiki tippude kohtumisele, kus väidetavalt toimub “Midagi, mis on seotud avatud riigiga.”,” ütles Kallas sotsiaalmeedias. “Kui ma arvasin, et ministrite ebakompetentsuse tase ei saa ju ometigi enam allapoole langeda, siis taaskord pidin tõdema, et põrand ei olegi veel käes,” tõdes Kallas (Delfi).

Pange tähele, Kristina Kallas räägib “minu riigist”. Aga kui mõni aeg tagasi soovitas Eesti 200 aseesimees Liina Normet EKRE-l naisminister valitsusse tuua, siis selle juhtumisel asus erakonna esimees Kallas esimesena “bitšima”.

Feministlikud naispoliitikud on ka Eestis näidanud, kuidas nad pigem õhutavad pingeid, kui võtavad neid maha, samuti pole nad ka poliitilistes võimumängudes sugugi tasakaalukamad kui mehed – seda näitas Katri Raik siseministrina. President aga on eriti õel ühiskonna sidususe lõhkuja ning Kaja Kallas kutsus otsesele sõjale valitsuse vastu.

Reedel kirjutati meedias sellest, kuidas kohalike omavalitsuste juhtide seas on mehi kordades rohkem kui naisi ja uudise toon oli selline, et tegu on kisendava ebavõrdsusega. Võib vaid ette kujutada, milline lööming läheb lahti, kui seal triibulised nimekirjad a la Kristina Kallas võimule pääsevad. Muide, statistilistel andmetel on üks suurim Eestist lahkujate rühm haritud noored naised – triibutamisega läheb raskeks.

Muide, ERR vahendab, et Tom Chang Ameerika Ühendriikidest Lõuna-California Ülikoolist ja Agne Kajackaite Saksamaalt Berliini Ühiskonnauuringute Teaduskeskusest kirjutavad ajakirjas PLOS ONE, et naised saavad vaimses töös paremaid tulemusi keskmiselt soojemates oludes kui mehed. Meeste jaoks on optimaalne temperatuur pisut madalam kui naistel.

Mida nüüd teha triibuliste nimekirjadega teha – kas oma tahtmise temperatuuri osas saavad naised või mehed? Kristina Kallas aga on agressiivne nii külmas kui kuumas.