Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

VIDEO: Helle-Moonika Helme laulab mihklipäeva heategevuskontserdil

-
24.09.2019
Laadime sisu...

Riigikogu liige Helle-Moonika Helme esineb pühapäeval Rootsi-Mihkli kirikus, esitades mitu ooperipala.

Mihklipäeval, 29. septembril algusega kell 15 leiab Tallinna vanalinnas Rootsi-Mihkli kirikus (Rüütli tn 9) aset tänavusuvise heategevuskontserdi sarja 25. kontsert, millega toetatakse Türi koolipoisi Rasmus Juhansoni taastusravi. Muusikud on tänavu suve jooksul paljudes Eestis maakirikutes 24 kontserti, et õnnetuse tagajärjel viga saanud ja kaelast saati halvatud Rasmust toetada.

Rasmust võib pidada nii Türi, Haapsalu kui ka Tallinna poisiks, sest ta on pärit Türilt, kuid viibib tihti taastusravil Haapsalus ja oma lähedaste juures ka Tallinnas.

Kontsertide käigus on kogutud juba päris tubli summa, et Rasmuse taastusravi, transporti, erivahendeid ja spetsialistide kulutatud töötunde tasuda. Nüüd jõuab kontsert ka Tallinna ja muusikud loodavad, et ka tallinlased leiavad võimaluse Rasmuse heaks annetus teha ning samas kaunist muusikat kuulama tulla.

Mihkipäeva pärastlõunal toimuval klassikakontserdil astuvad üles Riigikogu liige, sopran Helle-Moonika Helme, bariton Harald Jürgen Weiler, sopran Ragne Saul ja organist Anneli Merelaid.

Kuigi kontserdile sissepääs on tasuta, paluvad korraldajad võimalusel kaasa võtta sularaha, sest annetuse saab teha nii kohapeal, kuid ka ülekandega a/a EE552200221024367692 (Rasmus Juhanson).

Helle-Moonika Helme on lõpetanud Tallinna muusikakooli ja õppinud Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias ooperilaulmist.