Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

VIDEO Kriisiolukord toob folkloori elutervet ja tujutõstvat kvaliteethuumorit

-
17.03.2020
Laadime sisu...

„Kui ilusalongid ka kinni pannakse, siis alles näeme asju, mis on koroonast palju hullemad,“ on vaid üks arvukatest naljadest, mida praeguses olukorras tuju tõstmiseks visatakse.

On hea näha, et inimeste leidlikkus ja huumorimeel pole neid maha jätnud ka raskematel aegadel ning ei peljata naerda ka justkui tabuteemade üle.

Arusaadavalt pole kõik sarnasenaljasoonega ning mõnigi paneb musta huumorit pahaks, kuid olgem ausad, väike nali teeb tuju paremaks ning aitab kas või hetkeks mõtted meid tabanud kriisist eemale viia.

Sotsiaalmeedia lausa kubiseb anekdootidest, kalambuuridest ja meemidest, mida koroonavirusest tehtud.

Nõukaajal populaarne koroonamäng (meie külakeskuse noored on nakatunud koroonapisikuga) ja Corona õllega (teised õllemargid kannavad seda pudelit nähes näomaski) seotud naljad on juba minevik, nüüd on mindud rafineeritumate muigamiste peale. Kindlasti olete kuulnud näiteks seda kildu: Chuck Norris nakatus koroonaviirusessee… Nüüd on koroona kaks nädalat karantiinis.

Omaette teema rahvafolkloori andis WC paberi kokkuostmine (osteti kokku selleks, et kui üks köhib, siis on kõikidel hirmust kõht lahti).

Igatahes tasub ka kõige raskematel aegadel endal ja teistel tuju üleval hoida. Nii, et jõudu naljategemiseks kõikidele!