Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Koroonakriisi argipäev Narvas: inimesed püüavad kahekaupa kala ja rebane ületas piiri

-
08.04.2020
© UU

Pärast Saaremaad on koroonaviiruse puhangu tõttu murepilved kogunenud Ida-Virumaa, kus mõne päeva eest kasvas nakatanute arv.

Räägitakse palju sellest, et suur osa idavirulasi elab teises infoväljas ning meie juhised ei jõudvat kohale, mistõttu ollakse näiteks närvas end ja teisi hoides ükskõiksemad.

Siiski, pärast eelmisel nädalal Ida-Virumaal toimunud järsemat koroonaviirusese nakatumise juhtumite arvu kasvu, on uue nädala esimestel päevadel juurde tulnud vaid üksikud positiivseid proove.

Uued Uudised käis eile Narvas ning veendus, et tegelikult ei erine sealne elu sugugi mõnest teisest piirkonnast.

Ilusal päikselisel päeval jalutasid inimesed küll tänavatel ja jõeäärsel promenaadil, kuid suuri kampasid ei olnud näha – ikka käidi kahekaupa ja teistest parajat distantsi hoides.

Silma jäid mõned üksikud kevadpäikese käes peesitajad, paar meest õnge viskamas, mõni viskas ka viina, aga ikka kahekaupa.

Mõned inimesed kandsid maski, mõned mitte. Oli näha ka politseipatrulle, üks neist kontrollis eriolukorra korralduste täitmist promenaadil.

Üks huvitav asi, mis silma torkas oli küll: samal ajal kui piirisild oli autodest tühi, liikus meie piiripunktist läbi Narva kesklinna poole üks kidur rebane. Kas tegu oli külalisega Venemaalt, ei oska öelda, kuid loomade aktiivsuse tõusu on täheldatud ka mujal ajal, mil linnades on inimtegevus vaiksemaks jäänud.