Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kodukootud antifad sõimavad Eesti politseid tõbrasteks – ACAB-BLM näitab siingi oma agressiivset palet

-
03.06.2020
Hooned pole “uues” Ameerikas tähtsad. Pilt on illustratiivne.
© Reuters/Scanpix

Austraalia peaminister Scott Morrison hoiatas nädala algul, et ei tohi importida asju, mis juhtuvad teistes riikides – nüüd on see hoiatus ka Eestis päevakorral, sest Minneapolist tuuakse üle Tallinnasse.

“Teisipäeval märgati Tallinnas Balti jaama tunnelis mitme meetri ulatuses grafitit, mis kujutas täheühendeid ACAB (“all cops are bastards” ehk “kõik mendid on tõprad”) ja BLM (“black lives matter” ehk “mustanahaliste elud loevad”),” vahendab Elu24.

“Kõik mendid on tõprad” – seega on siinsed vasakäärmuslased kleepinud sildid külge ka tõsiselt oma igapäevatööd tegevatele Eesti politseinikele. Ühe Ameerika politseiniku pärast, kes kahtlusalust arreteerides ületas kõvasti oma töös seatud piirid, on nüüd ka siinsed korravalvurid tõprad.

Ameerikas juhtunud on Ameerika probleem ja selle ületoomine Eestisse on kuritegu. Või õigemini mõttelaiskus segatud debiilsusega, sest tahetakse actioni oma kodumaale üle tuua.

Sellised loosungid Balti jaama tunnelis annavad märku, et ka Eestis on olemas inimesed, kes on valmis alustama laamendamist ja paiskama Eesti linnad tulle. Ilmselt on selles ACAB sildis ka hoiatus, et korravalvurid siinset Antifad segama ei hakkaks – neil ongi jaanipäeva eel kavandatud BLM protest, mis tegelikkuses tähendab otsest üleskutset korrata seda, mis käib juba USA-s.

Jutud rahumeelsetest protestidest on rumalus. Ka pronksiööl ei olnud ju kahte leeri, kus ühed protesteerisid rahumeeli pronkssõduri äraviimise vastu ja teised kasutasid seda ära laamendamiseks – need asjad sulasid samade inimeste kaudu kokku.

Kuidas puutub Eestisse “black lives matter” ehk “mustanahaliste elud loevad”? Siinsed tuhatkond mustanahalist on valdavalt välisriikide kodanikud, kes peaksid mingil ajal siit lahkuma, ja nende elusid ei ohusta siin miski – selleks on Eesti demokraatia piisavalt tugev. Miks peab siis Eestis võitlema mingite mustade elude eest, mis mujal ohus on? Need elud on tegelikult ohus kümnetes aastatepikkustes kodusõdades vappuvates Aafrika riikides, mitte Läänes, kus nad ise on sageli agressiivsem pool.

Eesti ei ole mustanahaliste ees milleski süüdi – eestlased olid pärisorjuses ajaliselt märgatavalt kauem kui neegrid oma orjuses lõunaosariikides. Aga juba peksavad ka Eesti noored artistid nagu Kristel Aaslaid ja Elina Born päid vastu maad, vabandades selle eest, et kehastusid mustanahalisteks. Inimesed, mis teil viga on? Kui tehakse paroodiasaade, siis ei saa Luis Amstrongi ilma temaks kehastumata jäljendada – see on kunst, mitte rassism!

Eestisse ei tohi eksportida mingeid Ameerika probleeme – meil on omad probleemid alates Nõukogude Liidu tööjõupoliitikast niigi olemas. Mingu siinsed sallivuslased võitlema tuhandete iga päev Kongo DV-s, Lõuna-Sudaanis, Kamerunis, Burkina Fasos, Nigeerias ja mujalgi surevate aafriklaste eest.