Uued Uudised

Keskerakond jätkab kõrgel esimesel positsioonil …korruptsioonierakonnana

JÜRI RATAS JA KAJA KALLAS ALLKIRJASTAVAD KOALITSIOONI LEPINGU

Jaanuaris heitsid ühte kaks korruptsioonierakonda, kellest valitsuse looja ehk Reformierakond on kõvasti rafineeritum, tema partner Keskerakond, kelle pihta saadetud kuriteosüüdistused väidetavalt eelmise valitsuse lagundasid, aga ei varjagi oma tegelikku palet.

Keskerakond toodi pärast skandaalseid paljastusi Porto Franco osas ilma vähimagi puhastustuleta otse “kümne-miljoni-dollari”, VEB Fondi, Tallinna Sadama, Skandinaavia pankade rahapesu ja kilekotiraha taagaga oravapartei kaissu ning kõik jätkub vanaviisi.

Praegu lipsab Keskerakonna juhtfiguuri Jüri Ratase nimi läbi tulevaste presidendikandidaatide nimistust, meedia väidab, et Jüri Ratas olevat võtnud mingi “poliitilise vastutuse”, aga reaalsus räägib kahjuks oma keelt – miski ei muutu.

Nii vahendab BNS tänagi uudist “Keskerakond hääletas Tallinnas maha plaani luua korruptsioonikomisjon” ja Õhtuleht kirjutab “Kõlvarti võitluskunstid ja Klandorfi korvpall neelavad sadu tuhandeid eurosid tallinlaste raha.”

See näitab, et ei ole Ratas võtnud mingit poliitilist vastutust, ei ole erakonnas toimunud mingit sisemist puhastust ega ole midagi sellist ka ette näha – kui tulevad korruptsioonisõnumid, siis on Keskerakond ikkagi seal kuidagi esindatud. Reformierakond peidab oma pattude otsad endiselt osavalt vette, näiteks Freeh`lepet põhja lastes, KE aga paneb raha häbenemata taskutesse.

Presidendiks pürgiva Jüri Ratase slikerdamisoskust näitab Euroopa Liidu lippude tagasitoomine Riigikogu Valgesse saali – selleks, et keegi ei saaks teda süüdistada Eesti lippude väljaviimises, lasi spiiker Ratas ühe aluse juurde tuua, pääsedes nii puhta nahaga, tulemuseks aga on silmariivav lipukobar neljast Eesti ja kahest tähelipust. Oma nahk sai siiski päästetud.

Kuna Keskerakond hoiab endiselt venelasi oma pihus, siis tagavad nende hääled parteile ilmselt ka järgmistel valimistel võimu pealinnas – seega ei kao korruptsioon pealinnast ja Keskerakonnast kuhugi.

Exit mobile version