Uued Uudised

Reformierakond on kui vampiir – imeb partnerid tühjaks ja viskab minema

A vampire poses for a photograph as she arrives at Whitby Abbey ahead of a Guinness world record attempt to gather the largest number of vampires together in one place, in Whitby, north-east England on May 26, 2022. - The world record attempt takes place on the 125th anniversary of the first publication of Bram Stoker's novel 'Dracula'. Stoker visited Whitby in 1890 and it's understood that the town and 13th century gothic ruins of the Abbey provided inspiration for Dracula. The current record saw 1039 vampires gather at Doswell in Virginia, USA in 2011. (Photo by Oli SCARFF / AFP)

Praegu valitsuskriisi ja uue koalitsiooni moodustamise raames ei taheta märgata, et Reformierakond on endiselt reeturlik seltskond, kes alati oma partnerid reedab, kui need on oma kasulikkuse ammendanud.

Taavi Rõivase teise valitsuse kukkumises süüdistati küll rohkem sotse ja IRL-i, aga põhjuseks oli ikkagi peaministri ja tema partei ülbus ja enesekesksus riigi valitsemisel, mida “puudlid” välja ei kannatanud.

Kui kaporatuur Jüri Ratase teise valitsuse kõrvaldas ja loodi kahe suure partei liit, uskus ka Keskerakond, et nüüd on päike tõusnud ja ALDE valitseb – paraku, mida aeg edasi, seda rohkem hakkas Reformierakonna enesekesksus neidki häirima.

Reformierakonda ei häirinud võimuhaaramisel isegi mitte krimiasja algatamine uue partneri vastu, kuid häirima hakkas lastele toetusrahade otsimine, mis algatati väljaspool nende stsenaariume.

Kui poleks uusi valimisi tulemas ja uuel kolmikliidul lastaks pikemalt valitseda, siis poolteist aastat on keskmine aeg, mis Reformierakond hakkab partneritel üle viskama – nii äraandliku seltskonnaga pole võimalik vastuoludeta valitseda.

Sotsid saavad ilmselt võimuliidus paremini hakkama, sest esinumber on ju globalismimeelne, aga Isamaa… temale pole nimest hoolimata reeturlikkus samuti võõras.

UU

Exit mobile version