Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

9000 täis: EKREga liitub üha rohkem inimesi, kes tahavad tagasi rahvuslikku valitsust

-
04.02.2021
EKRE Kongress

Täna kanti äriregistrisse üheksa tuhandes Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna liige, kelleks on EKRE Harju- ja Raplamaa ringkonna Märjamaa osakonnaga liitunud 1966 aastal sündinud Ailar. Hiljutine võimupööre tõi kaasa massilise liitumise rahvuskonservatiividega Eesti Konservatiivse Rahvaerakonnaga liituda soovijate hulk on viimastel nädalatel hüppeliselt kasvanud – pärast valitsusepööret on erakonnale laekunud üle 300 liitumisavalduse. Liitumisavalduste registreerimise järel saab EKRE-st kaugelt enam kui 9000 liikmega erakond.

EKRE piirkondade koordinaator Rudolf Jeeser ütles, et talle on tulnud tohutult telefonikõnesid toetajatelt ning ka suhtluses osakondadega selgub, et liituda soovijate hulk on seotud pettumusega viimase aja sündmustes seoses uue korruptsioonivalitsuse loomisega ning EKRE-st väljajäämisega. Inimesed tunnevad muret tuleviku pärast. Eriti palju on pettunuid Keskerakonnas ning ka paljud nende toetajad avaldavad nüüd toetust EKRE-le. EKRE on olnud viimased neli aastat kõige kiiremini kasvav parlamendierakond. 2020. aasta alguse seisuga oli partei liikmeskond kasvanud viimase nelja aasta jooksul ligi 850 inimese võrra. Kuna liikmete koguarvus kajastuvad ka erakonnast või elust lahkunud, siis tegelikkuses on liitujate hulk suurem.

Teiste parlamendierakondade liikmeskond teeb samal ajal selget vähikäiku. Äriregistri andmetel on ainuüksi selle aasta algusest alates lahkunud Keskerakonnast pea 70, Reformierakonnast 40, Isamaast 40 ja sotsidest 20 inimest.

EKRE esimees Martin Helme kutsub kõiki rahvusmeelseid inimesi liituma Eesti kõige rahvuslikuma erakonnaga.

„Inimesed reageerivad sellele jõhkrale viisile, kuidas süvariik meil valitsusi vahetab ning näitavad oma meelsust. Nad tulevad meile, et toetada eestimeelset, rahvast hoolivat, ausat erakonda. On inimesi igast kandist ja valdkonnast. Teadlasi, kultuuriinimesi, ettevõtjaid, tavalisi tööinimesi. Me peame saama tugevamaks, et jätkata tööd, mis meil pooleli jäi ja meie tugevus on meie inimesed,“ ütles Helme.

Erakonnaga liitumise täpsed juhendid leiab meie koduküljelt www.ekre.ee

 

Vaata ka:

https://uueduudised.ee/uudis/eesti/video-eesti-konservatiivse-rahvaerakonnaga-liitujate-arv-kasvab-massiliselt/