Uued Uudised

Eesti sotse Belgias hakkab esindama nudist 

Sotsides pole tekitanud mingit piinlikkust Eesti eurosaadiku Sven Mikseri (SDE) nõuniku Silver Meikari käitumine Euroopa Liidu pealinnas Brüsselis, kus too silkas alasti ringi – nudisti valimist sealse osakonna etteotsa reklaamitakse avalikult kogu meedias.

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Belgia osakonna üldkoosolek valis oma juhiks Silver Meikari, kes töötab Euroopa Parlamendi liikme Sven Mikseri nõunikuna, vahendab BNS.

“Mõistame Euroopa tähtsust eriti hästi nüüd, kus ühtne, solidaarne ja tugev rahvusriikide liit toetab meie majanduskasvu, suurendab julgeolekut ning iga eestimaalase turvatunnet, ” ütles Meikar. “Belgia osakonna juhina soovin kaasa aidata sellele, et siin elavatel vabadust, võrdsust ja vendlust au sees hoidvatel kaasmaalastel oleks tugev side erakonnaga.”

Meikar väidab seega ennast toetavat rahvusriikide liitu, samas kui nii tema leivaisa Mikser kui ka kogu sotsialistide fraktsioon europarlamendis paistavad silma euroföderalismi pooldajatena. Aga see selleks, jutt on pigem eetikast.

Kui alastijooksu linnas oleks teinud mistahes konservatiiv, oleks see lugu suurte kellade küljes, aga sotside puhul ei tehta erilist numbrit.

LOE LISAKS

Sotsid häbistavad Eestit: Sven Mikseri nõunik Silver Meikar jooksis Brüsselis ringi paljastatud peenisega

Exit mobile version