Uued Uudised

Katrin Lusti küsimus sotside vangerduste kohta näitab vastusena nende toiduahela suunas

“Kuuuurija” saatejuht Katrin Lust tõstatab küsimuse, mille kohta pole vist vastust kaugelt vaja otsida – tegu on varasemate valitsuste toiduahela jätkuvate mõjudega.

“Kas keegi märkas peale minu veel eilse saate kõige olulisemat? Kui sotsiaaldemokraat kaotab vallas võimu ja töökoha, siis on tal võimalik minna koheselt tööle riigi palgale sotsiaalministeeriumi allasutusse – sotsiaalkindlustusametisse. Nii liikusid sinna tööle Valga piirkonna sotside juht Meeli Tuubel, endine sotsist Valga vallavanem Kalev Härk ja töökoha sai Valga sotsiaalkindlustusametis isegi Härki abikaasa, kes töötas – ajal, mil ta abikaasa oli vallavanem – Valga valla kommunikatsioonijuhina. Minul tekib küsimus, kuidas see võimalik on?” kirjutab Katrin Lust sotsiaalmeedias.

Üks selline toiduahel on ju ka näiteks Viimsi vallavalitsuses, kus Siim Kallase lahkumise järel vallavanema ametist läks samale kohale teine reformierakondlane Laine Randjärv ja lõpuks “eriliste teenete” eest endine maaeluministeeriumi kantsler Illar Lemetti, kes leidis pärast Mart Järviku kukutamist ministrikohalt endas orava.

Sotsiaalministeerium lihtsalt on koht, kuhu on koondunud punalilla maailmavaade ja “omadele” leitakse ikka soe koht.

Exit mobile version