Uued Uudised

Läkastav noaga mees ründas Tartus kassajärjekorras pensionäri, kes palus temaga distantsi hoida

Vorstellung Mordkommission Erfurt 01.07.2020 , Erfurt, Thüringer Landeskriminalamt, Vorstellung der neuen Mordkommission unter der Leitung von Polizeirätin Helena Loch durch Innenminister Georg Maier und Präsident des Landeskriminalamtes Thüringen, Jens Kehr im Bild: Szenario Mord - Spurensicherung am Tatort, hier ein blutiges Messer *** Presentation of the Erfurt Homicide Commission 01 07 2020 , Erfurt, Thuringian State Office of Criminal Investigation, presentation of the new homicide commission under the leadership of police councillor Helena Loch by Interior Minister Georg Maier and President of the Thuringian State Office of Criminal Investigation, Jens Kehr in the picture Scenario Murder Forensics at the scene of the crime, here

Läinud nädalal ähvardas mees noaga liikumisvaegusega pensionäri, kes oli palunud kaupluses tema taga läkastanud võõrast hoida kassajärjekorras temaga kahemeetrist distantsi.

Noarünnaku alla sattunud pensionär rääkis, et ta seisis Tartus mini-Rimis järjekorras, kui tema taga seisnud asotsiaalse välimusega mees köhis ja läkastas. Ta palus viimasel hoida vahet,  mille peale võõras hakkas karjuma ja sõimama ning kui pensionär välja läks, haaras võõras pika roostes lauanoa ning ähvardas teda sellega. Õnneks ta lüüa ei jõudnud ning sõitis jalgrattaga minema. Kuna pensionäril kasutab tema liikumisvaeguse tõttu elektritõukeratast, sõitis ta ründajale järele ning kutsus politsei.

Kohale tulnud politseipatrullid ning K-komando saidki ründaja mõne aja pärast kätte, ründaja peeti kinni ning alustati tema suhtes menetlust.

UU

 

Exit mobile version