Uued Uudised

LGBT ühingult sai vikerkaarekangelase märgi ka kapo juhi abikaasa

Human rights activists with rainbow colors symbolizing LGBT rights gather outside the provincial court in Plock, Poland, Wednesday, Jan. 13, 2021. Three human rights activists have gone on trial in Poland for alleged desecration and offending religious sentiment by adding the LGBT rights movement’s rainbow symbol to posters of a revered Roman Catholic icon and publicly displaying the altered image. (AP Photo/Czarek Sokolowski)

Eesti LGBT Ühing pärgas mullu kümmet Eesti inimest vikerkaarekangelase tiitliga. Võitjate seas oli ka president Kersti Kaljulaid ja kaitsepolitsei juhi Arnold Sinisalu abikaasa, vaimse tervise spetsialist Kait Sinisalu.

Vikerkaarekangelaste märk antakse inimestele, kes on sõnades ja tegudes LGBT+ kogukonna elu edendanud ja kogukonna eest seisnud.

Elus pole midagi juhuslikku. Päev enne abielureferendumi hääletust riigikogus tulid prokuratuur ja kaitsepolitsei välja pressikonverentsiga, mis vallandas valitsuskriisi.

Äsjases intervjuus Toomas Sildamile ütles peaprokurör Ain Parmas, et mingit ajastatust ei olnud ja oma samme nad ei seadnud nad selle järgi, mis on parasjagu riigikogus arutlusel.

Samas lobises Keskerakonna juhatusse kuuluv Siret Kotka välja, et tegelikult oli valitsuse vahetus ette planeeritud.

Exit mobile version