Uued Uudised

Päeva sõel (med): riigikogulased hakkavad käima söömas tagatrepi kaudu, sest lossi saabuvad valged inimesed; Marina, Marina, Marina, nüüd päikese Narva sa tood; Lall lällas jälle: venelane on näpp, juut on p…e; ehk see, mida hiinlased mainisid Greta Thunbergile vastates

Meie rahvaasemikele näidatakse jälle koht kätte: Riigikogu hoones ja lossi sisehoovis toimuvad teisipäevast neljapäevani Soome seriaali “ESTONIA” võtted ning parkimine lossi esisel platsil, sisehoovis ja majas liikumine on sel ajal osaliselt piiratud.

Seadusandjatel palutakse sisehoovi autosid mitte parkida. Lossi esisel platsil on Toom-Kooli tänava poolne ala eraldatud parkimiseks filmitiimi sõidukitele. Kui filmimehed ei põrka seal kokku parklaagressiivse riigikoguja Kravtšenko autoga, siis jäävad ka nende kondid terveks.

„Seriaal räägib katastroofist läbi parvlaev „Estonia“ huku uurimiskomisjoni Eesti, Rootsi ja peamiselt Soome liikmete silmade. Sarjas näidatakse, kuidas Soome uurimiskomisjoni juht selle kõigega üksi jäi kui rootslased ja eestlased ühel hetkel uurimisest loobusid. Lugu kestab 1996nda aastani, mil lõplik aruanne sündmusest Eesti ja Soome uurimiskomisjoni poolt välja anti,“ teatavad korraldajad.

Tegu on 8 episoodilise sarjaga, millest osa on juba filmitud Belgias ja Türgis, praegu filmitakse Eestis ning sügisel toimuvad võtted Soomes ja Rootsis. Stsenaarium on kirjutatud kokku kogutud lugude ainetel ja „ei propageeri ühtegi vandenõuteooriat,“ seriaal linastub 2023. aasta sügisel Telia TV3 kanalil.

Riigikogu liikmed ei tohi filmimeestel jalus tolkneda ja oma ebaesteetilise näoga kaadrisse trügida. Rahvaasemikele saadetud hoiatuses öeldakse, et näiteks einelauda pääsevad nad mingist tagatrepist, nagu vaesed sugulased. Kogenematusest ei ütle organisaatorid midagi tualettide kasutamisest, aga loodetavasti on Marko Mihkelson puhkusel ja politseil ei tule WC ust lõhkuda ja filmistaaridel oodata, jalad ristis.

„Kui kaadris oli ülempreester, sealt jooksis läbi mingi Sester.“

https://www.youtube.com/watch?v=DzGNXMM9jHc

+ + + + + + +

Meie sotsist eurosaadik kukkus äkki kommenteerima Narva tanki sündmusi, nagu oleks meil Yana Toomi heietustest vähe. „Kaljurand kritiseerib: selle asemel, et Narva võime õõnestada ja kahtluse alla seada, peaks valitsus neid igakülgselt abistama“, vahendab Postimees.

Aga valitsus aitab ju, lubades ise tanki ära viia. Küll lubati Narvale madalaid soojatariife, uut haiglat – ei aidanud miski. Narva võime võiks veel aidata ehk ainult eesti keele isiklike hüpnokursuste korraldamisega, kus need Eestis elavad „poliitikud“ omandaksid kasvõi sügava hüpnoosi või siis narkoosi all kasvõi mõnedki eesti sõnad. Ülekanne linnakogu istungilt oli lihtsalt üks keeletsirkus.

Katri Raigi kaitsmine on praegu lihtsalt häbematus, sest see poliitik ei suvatsenud nende aastate jooksul punamõrtsukate Tiimanni ja Daumani tänavaid ümber nimetada, kuigi sellest oleks tulnud alustada, kuna tanki kiindunud kohalikel on üldiselt kama, kui neid „mitte-venelasi“ (нерусских) enam seal ei mainita. Narvas ei hakkaks keegi jooksma peaga vastu politseikilpi isegi Idel Jakobsoni pärast. Õnneks pole seal ka selle timuka nimelist tänavat.

Raik ei liigutanud sõrmegi selleks, et koristada jätiste nimed, kes mitukümmend inimest labidatega surnuks peksid ja laibad viskasid käimla reservuaari. Absoluutselt ebausaldusväärne punanahk on see oma naha pärast vingerdav proua Raik.

Ja nüüd sm. Kaljurand, keda venelased enamasti ei erista ei nais- ega meeskaljulaidist, tuleb õli igavesse tulle valama. Istugu Brüsselis ja tehku tööd Eesti hüvanguks, sest Toom teeb seda ühe teise riigi heaks.

+ + + + + + +

Suur eesti kunstnik Neeme Lall postitas juba teise mahuka venekeelse videopöördumise „venekeelsete kaasmaalaste“ poole.

Kui esimeses rääkis ta, et ei tule siia fašistlikusse Eestisse tagasi, kus puhuvad saatanlikud vihkamise tuuled ja kus sunnitakse õppima eesti keelt, mida pole mitte kellelegi vaja, siis nüüd hakkas ta kraesse ka Lätile. Ta räägib, et tunneb isiklikult Yana Toomi ja oli seotud Edgar Savisaarega ning jäi talle lõpuni truuks. Lall veidi nuriseb selle üle, et Toom tõstab praegu vähe oma häält. Edasi muidu sümpaatne kunstnik räägib sellist iba, et kuula ja imesta: et erinevalt enamusest teistest eestlastest teab ta, mis on fašism, ja et absoluutselt kõik venelased saavad aru, mis on fašism, „isegi need venelased, kes ei kujuta ette, mida kujutab endast ette fašism“. Tuleb kohe märkida, et inimene räägib tõsiselt ja hingestatult.

Jäädes hätta fašismi defineerimisega, nimetab ta fašismi satanismiks ja hakkab defineerima siis püha piibli abil satanismi. „See, mis praegu toimub Eestis, ongi tõeline fašism. Selle tase väga kiiresti tõuseb. Väga, väga, väga kiiresti,“ ütleb Lall. „Mäletate veel sellist seltsimeest nagu Andrus Ansip? Tema, сволочь, vähemalt omas võimsat jõudu, sisemist jõudu, saatanlikku jõudu,“ jätkab Lall ja nimetab praegusi eesti poliitikuid lollideks, korrates siin oma tuttava Toomi lemmiksõna. „Fašism Eestis põrkas praegu kokku sellise jõuga nagu on VENE VAIM,“ hüüatab Lall ja ähvardab eestimaalasi veriste sündmustega. Ta läheb nii hoogu, et läheb üle juudi küsimusele ja ütleb, et „võrrelda venelast juudiga on sama, mis võrrelda sõrme p….ga“.

Siin meenutab ta USA-s juutidele külla sattunud Boratit, ainult et umbes 15 korda aeglasemat.

Mees lubab meile verevalamist, mis lõppevat kiiresti, kuna fašism kaotab juutidele, ja seda enam kaotab venelastele, „kui tõstab oma lõusta Russi vastu“.

Kaks ilma kolmandata ei jää ja Eesti venelased ootavad kolmandat läkitust Lallilt. Loodetavasti on kunstnik Hispaanias ravikindlustatud, neid videosid võiksid vaadata arstid, kui nad just juudid ei ole.

Известный эстонский художник Неэме Лалль повторно обратился к русскоговорящим соотечественникам (видео) | Baltija.eu

+ + + + + + +

Ja täna rõõmustas sotsiaalvõrgustikes oma sõpru Kert Kingo, kes vahendas rootsikeelse uudise Rootsi meediast:

See on liiga hea, et jagamata jätta! Greta Thunberg kutsus hiinlasi üles lõpetama oma traditsiooniliste pulkade kasutamine, et päästa seeläbi sadu puid.

Hiinlased soovitasid seepeale Greta Thunbergile minna tagasi kooli ja jõuda teadmiseni, et pulgad on valmistatud bambusest ja bambus on taim, mitte puu.

Ühtlasi kutsusid nad teda omakorda üles, et ta lõpetaks oma tagapoole tualettpaberiga pühkimise, sest see paber on tõesti puidust!“

 

Ivan Makarov

Exit mobile version