Uued Uudised

Siil Priidik külastas Politseiameti lapsedokumendi ankeeti ja jättis sinna kohad kahele pullist isale

Homoagendat vastustavad inimesed on märganud, et paljud asjad samasoolisuse propageerijate tegemistes algavad pisiasjadest ning kujunevad ajapikku “uueks normaalsuseks”.

Postimees kirjutab (üllatus!), et politsei- ja piirivalveamet kaotas lapse esimese dokumendi taotlemise ankeedist ära väljad «ema» ja «isa» ning asendas need kahe väljaga «vanem». Veel möödunud aasta keskel olid need veel olemas.

Pool aasta eest tuli politseis kasutusele uus ankeet, kus lapse vanemate jaoks on endiselt kaks rida selgitusega “vanem”, kuid juures olev kastike lubab märkida, kas ollakse mees- või naissoost.

“Ankeet ei ole kinnitatud määruse või mõne muu õigusaktiga ega mingilgi moel seotud kooseluseadusega,” kinnitas pressiesindaja. “Kuna kodakondsuse seadus kasutab terminit “vanem”, siis kasutame sama mõistet ka selles andmete esitamist abistavas ankeedis.”

Kui tegu on lihtsa kokkusattumusega, siis on see ikka hämmastav. Paraku on ilmselgelt tegu homoseksuaalsust toetavate mõistete sokutamisega dokumentidesse – ka pidi olema keegi inimene, kes andis võimaluse kirjutada mõiste “vanem” juurde kaks ristikest meessoo kastikestesse. Millisest juhusest siin rääkida saab – riigisüsteem laseb homoagendal ennast suunata.

Homoagenda õpetustes ongi nii paika pandud, et ebasoovitatav on geiülimuslikkuse pealetungi liiga jõhkralt ette võtta, sest see võiks ühiskonna nende vastu ässitada. Selle asemel soovitatakse vaikselt imbumist, et ühiskonda sellega harjutada ja mingil hetkel inimesed fakti ette seada, et homoseksualism ongi “uus normaalsus”.

Kindlasti on ka mitme isaga pullvasika Peetri ja siil Priidiku lugu lasteraamatutes, mitmete peremudelite tutvustused kooliõpikutes  ning klasside ühiskülastused homofilmide vaatamiseks sama “juhuslikud” nagu PPA uus ankeet…

Kas tegu on sotsist siseministri Katri Raiki viimase “miiniga” uuele siseministrile?

Allikas: Postimees

Exit mobile version