Uued Uudised

Sotsid muutuvad üha äärmuslikumaks, õpetades isegi kirikut “õigesti” elama

Eestis võib juba julgelt rääkida äärmusvasakpoolsusest: Sotsiaaldemokraatlik Erakond ütleb välja üha ekstremistlikumaid seisukohti.

Sotsiaaldemokraatliku erakonna (SDE) esimees Indrek Saar avaldas partei volikogul peetud kõnes kahetsust, et ka peapiiskop Urmas Viilma on lasknud end vedada äärmuskonservatiivsele ja ühiskonda lõhkuvale teele, mis seab piiranguid abiellumisele vabalt valitud partneriga.

Seega õpetab paandunud marksist kirikut “õiget” poliitikat ajama. Saar ei tundu olevat sedavõrdki haritud, et teaks kiriku seniseid seisukohti homoseksuaalsuse osas ja seda, kui raske on religioonil oma ajaloolistest seisukohtadest taganeda, mis sisuliselt tähendab renegaatlust. Väita, et kirik on geiagendast eemale hoides midagi valesti teinud, võib vaid harimatu proletaarlane või veendunud marksist-leninist.

“Me ei taha taas mustvalget maailmapilti, sest see on üheülbaline, ebaõiglust tekitav ja tegelikult ka neetult igav. Me oleme seda kogenud ja me teame, et see ei ole enam kunagi meie valik. Ärme lase seda endale peale suruda,” rääkis äärmussots.

Selles sõnamulinas ründab Saar otseselt kogu seda maailmapilti, millel on püsinud nii kirik kui ka kogu kristlik kultuuriruum. Kes aga on need meie, kelle nimel Saar räägib? Teised vasakpoolsed? Terve Eesti nimel küll seltsimees Saar küll ei räägi.

“Selleks tuleb öelda selge ja kõlava häälega välja, et me ei lase oma riiki tagasi lohistada aega, kus inimõigused ei kehtinud, demokraatia oli sõnakõlks ja armastuse ainus lubatud eesmärk oli toota riigile tööjõudu ning palavat armastust oli lubatud tunda vaid kodumaa ja partei vastu,” rääkis Saar.

Just sellesse maailma sotsid Eestit tagasi lohistavadki – maailma, kus rahvas käib nende vihakõneseaduste põhjal nagu nööri mööda. Kui nad juba praegu kirjutavad kristlikule kirikule ette, mis on õige ja mis vale.

Terve sotside ladvik võttis sõna abielulise anarhia kaitseks. Indrek Saare sõnul võttis pühapäeval toimunud erakorraline e-volikogu selge seisukoha toetada kahe täiskasvanud inimese õigust abielluda sõltumata nende soost.

“Kuidas muidu selgitada mõistlike argumentidega kahele täiskasvanud inimesele, kes soovivad abielluda, et neil ei ole selleks õigus? Seda ei saa ju teha,” ütles volikogu esimees Eiki Nestor.

“Rõhutades abielu inimlikku sisu, toetavad sotsiaaldemokraadid iga inimese õigust abielluda armastatud inimesega ja pooldavad sellise sätte toomist ka perekonnaseadusse,” võttis volikogu liige Marju Lauristin kokku koosolekul kõlanud arvamused.

Milla sotsid hakkavad lisaks kahele samasoolisele nõudma ka õigust lähisugulaste armastusele? Edasi arenemiseks on tohutuid võimalusi, kuni nekrofiiliani välja. Vasakäärmuslik ajakirjanik Krister Paris leidis hiljuti Eesti Päevalehes, et kooseluseadus on juba iganenud, vaja olevat seadustada sooneutraalne abielu, küsimus olevat kaugelt laiem homoabieludest.

Seega siis sotside punalipu all ja nende leninlikul juhtimisel edasi Soodoma ja Gomorra suunas?

Exit mobile version