Uued Uudised

Vikerkaarevärvilised rohelised ei saa oma rahaliste kohustustega hakkama

November 24, 2020, Cracow, Poland: A protester with a rainbow flag while holding a megaphone during the demonstration..Since the ruling of Constitutional Tribunal was against abortion, anti-government protesters have demonstrated under the name: Women’s Strike (Strajk Kobiet) with “You will never walk alone”, as one of the slogans. (Credit Image: © Vito Corleone/SOPA Images via ZUMA Wire)

Eesti rohelistel on võhma, et algatada aktsioone abielureferendumi vastu, kuid mitte keskkonnaprobleemidega tegelemiseks ja oma rahaliste kohustuste täitmiseks – ilmselt seetõttu, et nad oma algsest eesmärgist kõrvale kaldunud ega saa tõelistelt looduskaitsjatelt enam tuge.

Erakond Eestimaa Rohelised pole täitnud erakondade rahastamise järelevalve komisjoni ettekirjutust keelatud annetuse tagastamiseks ning võlad on tasumata, mistõttu arutab ERJK justiitsministeeriumi poole pöördumist taotlusega reguleerida erakonna tegevus püsiva maksejõuetuse korral, kirjutab Õhtuleht.

Roheliste liikumise eesmärgid on algselt olnud looduskesksed, nüüd aga on nad üle võtmas nii neomarksistlikku ideoloogiat kui ka kliimaäärmuslust – nii kaob ka nende tõsiseltvõetavus. Miks peaks tänane loodussõber enam toetama rohelisi, kui nood ei toeta isegi mitte elu andvat ja edasiviivat heteroseksuaalsust?

Parlamendivälised erakonnad saavad tavaliselt tuge annetustest, aga kes tahaks keskkonna asemel toetada ideoloogiaid? Nii jääbki “Zuzu” kamp ka edaspidi virelema. Kui nad just Sorose tähelepanu ei pälvi.

Exit mobile version