Uued Uudised

Igor Mangil oligi õigus: jaanuar avas tee krahhile

A NASA composite image, featuring both X-ray data from NASA's Chandra X-ray Observatory with radio emission from the NSF's Very Large Array (VLA) released on November 20, 2013 shows new evidence that has been uncovered for the presence of a jet of high-energy particles blasting out of the Milky Way's supermassive black hole. Astronomers have been looking for a jet from Sgr A* for years since it is now common to find jets tied to a range of cosmic objects on both big and small scales. Prior to this latest study, there have been reports of possible evidence of a jet associated with Sgr A*. REUTERS/X-ray: NASA/CXC/UCLA/Z. Li et al; Radio: NRAO/VLA/Handout (OUTER SPACE - Tags: SCIENCE TECHNOLOGY) THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY. IT IS DISTRIBUTED, EXACTLY AS RECEIVED BY REUTERS, AS A SERVICE TO CLIENTS. FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS

Sageli oma ennustustes täppi pannud tähetargal Igor Mangil oli jälle õigus, kui ennustas tänavu jaanuariks krahhi. Nii on läinud Eestis ja maailmas: USA-s astus presidendiametisse muldvana liberaal Joe Biden ja Eestis hakkas moodustuma korruptsioonivalitsus.

Mida siis Igor Mang ennustas? Nimelt rääkis ta juba eelmise aasta sees, et kardab kõige rohkem jaanuari, et tuleb krahh: „Lääne tehnokraatlikule tsivilisatsioonile on lõpp tulnud! Praegu on murdumise aeg,“ rääkis ta meediale.

„Järgmisel aastal süvenevad kaks tendentsi: kaos ja diktatuur. Normaalset seisundit ei ole. Eriti kardan ma jaanuari – siis võib olla loodusõnnetusi, sõjaolukorda. Ka koroona saab jaanuaris tipu, pärast seda hakkab haigestumus alla minema,“ tõlgendab tähetark Igor Mang taevakaardi seise alanud aastaks. Veebruari alguski on veel konflikti- ja rahutusterohke, aga pühvliaasta tulekuga 12. veebruaril läheb elu stabiilsemaks. Pühvliaasta ei tule astroloogi ennustusel siiski kerge.

Õnneks liigub ajalugu spiraali mööda ja miski pole jääv.

Exit mobile version