Uued Uudised

Helle-Moonika Helme: globalistid näevad, et Eesti juhid müüvad oma riiki maha, aga keegi ei hakka neile seda ütlema

Estonian President Kersti Kaljulaid speeks to the French media on May 28, 2021 in Tallinn. (Photo by RAIGO PAJULA / AFP)

EKRE Riigikogu saadik Helle-Moonika Helme nimetab president Kaljulaidi intervjuud Eesti Päevalehele globalistlikuks ja küüniliseks, ennastupitavaks ja tühja tünnina kõmisevaks jutuks.

“Kaljulaid isegi ei varja, et ta ise ja rahvusvahelised globalistid olid selle taga, et Eestis riigipööre läbi viidi. Ta ei varja oma rõõmu, et Eesti on tagasi nn ühises väärtusruumis. Mis siis, et see on Eestile ja eestlastele hukatuslik. Vähemused, pagulased, kõik võõrad on need, kelle eestkõneleja Kaljulaid tahab olla, sest see ühine laululeht tagab talle kõrge koha globaalses struktuuris.

“Viimasel kahel aastal Eestit enam ei kutsutudki rääkima vähemuste õiguste üle. See muutus jälle kohe sekundiga, kui meil valitsus vahetus.” No tõesti!

Jah, ma olen ammu aru saanud, et see liberaalglobalistide seltskond on võimeline milleks iganes, et endale vajalikes riikides oma tahtmist saada. Igasuguste kõrgete kohtadega äraostetavate Kaljulaidide, Kallaste jt käe läbi.

Aga me ei karda! Sest Eesti peab jääma Eestiks! Kohaks, mis on meie rahva kodu, mis kaitseb ja hoiab Eesti lapsi ja naisi, mitte miljardeid võõraid. Kus töötavad oma eesti inimesed, mitte näiteks valgevenelased. Mis siis, et neil on seal totalitaarne režiim. Me ei saa ega tohigi kogu maailma hädasid tormata lahendama, sest muu maailma hädad ei lõpe iial, küll aga saab teisi ennastunustavalt aidates otsa eesti rahvas.

Kaljulaid seda muidugi ei mõista, ta on pimestatud oma rahvusvahelisest karjäärist, sellest kuidas teda kiidetakse selle eest, et ta oma rahvast ära salgab.

Ikka peame me mõtlema muudkui Süüriale, Valgevenele, ma ei tea kellele kõigile veel. Jagama mingit väärtusruumi, mis on tegelikult sõnakõlks ja vaid vahend teatud seltskonnale, poliiteliidile isiklikku karjääri teha. Nagu Kaljulaid. Nagu Kallas. Ja veel paljud teised.

Mingu Kaljulaid tõesti sinna ÜROsse suremust ära hoidma, konfliktipiirkondadesse ja pagulaslaagritesse sünnitusäppe looma või mida iganes tegema. Aga ärgu valetagu, et Eesti on pildil ainuüksi seetõttu, kui tema või meie diplomaadid globalistide laululehest neile kaasa kõõrutavad.

Ka kõik globalistid saavad ju aru, et Eesti praegused juhid müüvad Eestit maha, aga kas te tõesti arvate, et keegi tuleb neile seda ütlema? Ütlema, et ärge tehke, sest see mida te teete, ei ole tegelikult teie riigile ja rahvale hea.

Loomulikult mitte, sest neil on täiesti ükskõik, mis Eestist saab. Neil on täiesti ükskõik, kes elavad ja tarbivad nende globaalset kaupa siin geograafilisel territooriumil, mida veel nimetatakse Eestiks. Neil on tegelikult täiesti ükskõik, kas Eesti riiki on või ei ole. Neil on oma globaalsed plaanid ja nad toetavad ainult neid Eesti poliitikuid ja valitsejaid, kes teevad nende tahtmist.

Seda nimetavad Kaljulaidi sugused meie julgeolekuks. Milline naiivsus! Või küünilisus. Või mõlemat.”

Exit mobile version