Uued Uudised

Lugeja: mis soodustused on Taavi Veskimägi viieeurose elektriarvega töökaaslasel Eleringis?

Narva linn, energia, elekter, kõrgepinge

Pärast tänast Eleringi juhi Taavi Veskimägi arvamust, et elektri hinnatõus on rahvale nuusata, on inimesi tabanud nördimus sellise ülbuse üle.

Taavi Veskimägi väitis nimelt: “Ma siin Eleringis küsisin just kõrvaltoas istuva kolleegi käest, mis tema aastane elektritarbimine on, tal on kahetoaline korter, ta tarbib kuskil 1,2 megavatt-tundi aastas elektrit ja maksab kuus elektrienergia eest kuskil viis eurot. Isegi kui hind nüüd tõuseb ütleme kaks korda, siis maksab kümme, tõuseb kolm korda, siis 15 eurot. ”

Selle peale saabus Uutele Uudistele kiri ühelt lugejalt.

“Loen imestusega nii ERR-ist kui ka Uutest Uudistest, kuidas Taavi Veskimägi opereerib elektri hinnast kõneldes kolleegi 5-eurose hinnaga. See on pahatahtlik ja inetu, kuna elektrienergia hind väga kokkuhoidliku tarbimise juures kolmetoalises korteris (58,3m2) on 16.96 + 20% käibemaks, võrguteenus 10,96 + 20% käibemaks ja taastuvenergia tasu ja elektriaktsiis – 3.42 + 20% käibemaksu teeb kokku  – kuulub tasumisele: 37.57.

Kui ta räägib kolleegi elektrienergia hinnast kuus lõpliku suurusena 5  €…, siis tekib palju küsimusi sellel kolleegil saadavate soodustuste kohta või Taavi Veskimäe tahtliku või arusaamatu vassimise kohta.

PS. Saadan ka tõmmise enda viimase arve tasumise osast.”

Exit mobile version