Uued Uudised

Urmas Reitelmann: arenguseire keskus teeb venestamispropagandat

Pronkssõdur, monument, vene, Georgi lint

Kui Eestisse jääks püsivalt elama 30 000 Ukraina sõjapõgenikku, lükkaks see Eesti rahvaarvu kahanemist edasi enam kui 20 aasta võrra, selgub arenguseire keskuse lühiraportist – ainult et need poleks eestlased ja see toimuks Ukraina arvelt.

“Arenguseire keskuse vasakparasiidid toodavad “positiivseid narratiive” Eesti venestamisprotsessist. Täna on riigi üle ujutanud sama palju migrante nagu vene okupatsiooni lõpus. Neile on seda liiga vähe. Ilmselgelt ei ole libaliberaalid lugenud põhiseadust ega taipa , mis on Eesti riigi eksistensi mõte. Riigikogu saaks oma alapalgatud töötajate sissetulekuid veidigi tõsta, kui “arengu seirajad” likvideerida,” kirjutab Urmas Reitelmann sotsiaalmeedias.

Arenguseire keskuse mõttetusest räägitakse poliitilistes ringkondades üha enam, sealhulgas ka põhjusel, et maailm muutub ülikiiresti  ning 15-30 aasta peale pole enam mõtet lõplikke arengustsenaariume teha. Arenguseire keskus aga teeb neid lisaks ka põhiseaduse vastaselt, kuna see näeb ette Eesti rahvusriiki.

Loe ka Arenguseire hõikas maha rahvusriigi hävitamise: Eestisse jäävad põgenikud tasandavat rahvastikuprobleeme

Exit mobile version