Uued Uudised

Islam kinnistub niigi nõrka Bundeswehri – sinna tahetakse imaame ehk võimalikke “püha sõja” jutlustajaid

29.06.2020 - Coronavirus - Generalleutnant Luftwaffe der Bundeswehr besucht Kreis Gütersloh: Martin Schelleis ist mit Soldaten in der Kreisfeuerwehrleitstelle in St. Vit im Gespräch. Foto: Noah Wedel, Rheda-Wiedenbrück Nordrhein-Westfalen Deutschland Flughafen *** 29 06 2020 Coronavirus Lieutenant General Air Force of the German Federal Armed Forces visits Gütersloh District Martin Schelleis is talking to soldiers in the district fire brigade control centre in St Vit Photo Noah Wedel, Rheda Wiedenbrück North Rhine-Westphalia Germany Airport

Saksa sõdurite liidu esimees Nariman Hammouti-Reinke soovib moslemi imaame Bundeswehri, kirjutab Junge Freiheit.

“Juudi pastoraalhooldus on nüüd olemas, aga islamiusulistele seda lihtsalt ei taheta lubada, ”ütles Maroko päritolu sõdur Saksa ringhäälingule Deutsche Welle. “Minu jaoks on see ikkagi diskrimineerimine ja ebavõrdne kohtlemine.”

Hinnanguliselt on 185 000 sõduri seas umbes 3000 moslemit, 53 500 on protestandid, 41 000 on katoliiklased ja 300 on juudid. 2019. aasta kevadel teatas toonane kaitseminister Ursula von der Leyen (keda sõjaväelased peavad armee nõrgestajaks), et tellib Bundeswehri imaamid ja rabid. Mai lõpus otsustas Bundestag nimetada tänavu juudi rabid ametisse.

Kaitseministeeriumi pressiesindaja ütles Deutsche Welle’ile, et “relvajõududes teenib üha enam moslemiusulisi sõdureid” ja “neil kõigil on õigus hingehooldusele”.

Tõenäoliselt ei hakka liberaalsel Saksamaal keegi arvesse võtma seda, et kõigist eelnimetatud usunditest on islam ainus agressiivne religioon, mille kummardajad võivad Bundeswehri ridades saada väga head võimalused terroriaktide korraldamiseks, ja muuta riigi relvajõud seega islamiäärmusluse taimelavaks.

Exit mobile version