Uued Uudised

Küsitlused: vaatamata agressiivsele selgitustööle ei ole kliimasoojenemise narratiiv loodetud tulemusi saavutanud

This picture taken on April 13, 2023 and released by North Korea's official Korean Central News Agency (KCNA) on April 14 shows an image of the Earth taken by a camera mounted on the new Hwasongpho-18 intercontinental ballistic missile (ICBM). - North Korea said on April 14 it had successfully tested a solid-fuel intercontinental ballistic missile, which state media hailed as a key breakthrough for the country's nuclear counterattack capabilities. (Photo by KCNA VIA KNS / AFP) / - South Korea OUT / ---EDITORS NOTE--- RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO/KCNA VIA KNS" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS THIS PICTURE WAS MADE AVAILABLE BY A THIRD PARTY. AFP CAN NOT INDEPENDENTLY VERIFY THE AUTHENTICITY, LOCATION, DATE AND CONTENT OF THIS IMAGE. /

Hiljutine IPSOS-i küsitlus, mis hõlmas kahte kolmandikku maailma elanikkonnast, näitas, et peaaegu 40% usub, et kliimamuutused on peamiselt tingitud looduslikest põhjustest ja nad pole nõus kliimavõitluseks raha andma.

„Chicago ülikooli energiapoliitika instituudi (EPIC) uuringu kõige üllatavam statistika on see, et 70% ameeriklastest ei soovi kulutada kliimamuutustega võitlemiseks rohkem kui 2,50 dollarit nädalas,“ kirjutab Chris Morrison.

„Peaaegu neli kümnest ameeriklasest ütles, et nad ei soovi  maksta. Hoolimata aastakümneid kestnud rohelisest maailmalõpu agitpropist, mille eesmärk on inimesi veenda elama kollektivistliku Netonull-korraga ühiskonnas, näib, et valdav enamus ei taha kliimamuutuse peatamiseks maksta isegi oma tagataskus olevat rahasummat.

Selliste “uskumatute Toomaste“ pelk olemasolu on hämmastav, arvestades, et inimtegevusest tingitud kliimamuutuste loodusteaduslikku teooriat on tugevalt võimendanud kõik suuremad valitsusasutused, ettevõtted, meediaväljaanded ja kultuuriasutused.

Asjaolu, et peale tõsiseid jõupingutusi ei ole arvestataval hulgal inimesed teadvustanud endale, et kliimamuutused on inimtekkeline ja inimese süü, kinnitab, et selles vallas rakendatud pedagoogiline õpetus- ja kasvatusmetoodika pole olnud piisavalt tulemusrikas.

Nagu Summit News 20. aprillil rõhutas, iseloomustavad sotsiaalmeediahiiglased nüüd üha enam igasugust skeptitsismi kliimamuutuste suhtes kui keelatud arvamust.

TikTokist on saanud üks esimesi platvorme, mis teatab, et mis tahes sisu, mis seab kahtluse alla globaalse soojenemise inimtekkelise kontseptsiooni, eemaldatakse.

Allikas: Summit News

Exit mobile version