Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Ameerikas toimuv on hoiatuseks ka Eesti rahvusmeelsetele

-
13.01.2021
Trumpi toetajad.

“Maailm on näinud viimase paari kuu jooksul kahte sõda – väikest ja suurt – kus varem võrdseks arvatud vastastest üks surutakse põlvili tehnoloogilise hüppe tõttu. Droonide oskuslik kasutamine aitas võita Aserbaidžaanil sõda varem võrdseks vastaseks peetud Armeenia vastu. Kalašnikoviga varustatud ja T72 tankide poolt toetatud Armeenia sõdur oli endiselt sama vapper nagu 30 aastat tagasi, kuid tema positsioonid hävitati lihtsalt üks-ühe haaval pea takistamatult õhust. Isiklik vaprus ei osutunud enam määravaks.

Sama juhtus suures plaanis Ühendriikides, kus Trumpi juhitud populistid osutusid “üksikvõitlejatena” vaprateks ja tugevateks. Nad hoidsid käes papplakateid valimispettuse vastu, lootuses nagu alati jõuda oma sõnumiga televisiooniekraanile ja anda edasi võimas sõnum. Kuid Demokraatide tehnoloogiliselt arenenum süstemaatilise järjekindlusega töötav masinavärk kustutas protesteerijad lihtsalt ükshaaval avalikust elust.

Saavutatakse totaalne ja vastuvaidlematu võit tehnoloogiahiiglaste kaasabil. Nii nagu Armeenia sõdur ootas vastaspoolega kohtumist, kuid elimineeriti juba enne kontakti vastasega, nii ka võetakse hetkel killustatud Trumpi pooldajaid hetkel Ühendriikides ükshaaval maha, kustutades nende internetiühenduse ning virtuaalse raha pangaarvelt. Järgnevatel nädalatel hävitakse vastupanijad tehnoloogiafirmade ja internetipankade poolt enne, kui neil avaneb üldse võimaluski vastaspoole “lihtsõduritega” kohtuda.

Nägin sellist unenägu: miljonid mitte veel vangistatud Trumpi pooldajad seisavad kevadel pankrotistununa Ühendriikides supisabades, paludes uuelt administratsioonilt almust. Kodusõda jääb ära, vastaspoole tehnoloogiline ülekaal otsustas sõja saatuse nädalatega – samuti nagu Karabahhias!

Trumpi toetajad lähtusid võõrandamatust õigusest protestida

Vabad inimesed üle kogu maailma on šokis. Šokk ja peataolek on praegu see seisund, mis iseloomustab Trumpi pooldajaid ja rahvuslasi nii Ühendriikides kui ka mujal maailmas. Pretsedenditut võimuhaaramise operatsiooni, mida oligarhid Demokraatide ja Vabariiklaste korrumpeerunud tiiva abil läbi viivad, on arglikult kritiseerinud muu hulgas isegi Saksamaa tänane liberaalne valitsus.

Me kõik, kes me oleme informatsiooni otsinud mujalt kui Eesti põhivoolumeediast, oleme viimase kahe kuu jooksul olnud tunnistajateks massiivsele valimispettusele Ameerika Ühendriikides. Me oleme hakanud aduma, kuidas USA kohtusüsteem on korrumpeerunud ja ära hirmutatud ning allub riigipöörajate manipulatsioonidele.

Kuid riigipöörde mastaapide tõeline ulatus sai ilmseks 6. jaanuaril. Lihtsad ameerika inimesed, keda nörritas riigis toimunu, kogunesid president Donald Trumpi kutsel Washingtoni meelt avaldama ja toetama julgeid valimispettusele vastu astuvaid vabariiklastest kongresmene ja senaatoreid.

Tuhanded ja tuhanded liikusid Kapitooliumi künkale ja nõudsid pettuste läbi saadud valimistulemuste tagasipööramist. Hiiglaslik, vihale aetud rahvamass trügis küllaltki hõreda politseiahela peale. Paljud pääsesid viimaks läbi ja suundusid parlamendihoonesse survestama rahvaesindajaid seadusi järgima. Sama, mis on juhtunud kõikides riikides, kus pahane rahvamass koguneb valitsust korrale kutsuma. Ukrainas, Valgevenes, Prantsusmaal või kus iganes – seaduslike nõuetega rahvahulk koguneb ikka võimutempli juurde ja avaldab survet just seal!

Toome siin suure kontrasti eelnevatel kuudel toimunud BLM ja Antifa märatsemistega. Viimastel põletati täiesti tavaliste ameerika inimeste eraautosid, rüüstati erapoode, terroriseeriti ja vägistati möödaminema juhtuvaid tavakodanikke. Trumpi pooldajad suundusid aga otse seadusandja hoone peale, nagu see tsiviliseeritud ja eesmärgipäraste kodanike puhul tavaks on. Kus siis mujal protestida, kui mitte parlamendi hoone ees? Kui süsteem võltsib valimistulemusi ja kohtud järjekindlusega avaldusi tagasi lükkavad, mida peab siis vaba riigi kodanik tegema?

Paneme korraks silmad kinni ja kujutleme vaimusilmas ette, kui Trumpi valimisvõitu poleks suudetud võltsida ja meeleheitel süvariiklased oleks kogunud Washingtoni pool miljonit BLM ja Antifa poolehoidjat? Võrdleme kaadreid paarist puruks löödud aknast  sellega, mis juhtunuks Antifa tungimisel hoonesse. Tabate vältevaheldust?

Inimohvreid ei põhjustanud mitte Trumpi pooldajad, vaid paanikasse läinud korrakaitsjad, kes lasid mõned inimesed maha. Huvitav on fakt, et ainus hukkunud korrakaitsja oli suur Trumpi pooldaja – ei taha siin vandenõuteooriate rägastikku sukelduda, kes ja kuidas selle korrakaitsja tappis. Riigisaladus.

Me ei tohi põlvitada protesteerijate kritiseerimisel liberaalide ees

Patrioodid, kes läksid Kapitooliumi, pidid loomulikult arvestama sellega, et nad panevad oma vabaduse ja elud ohtu. Kongressihoone turvateenistus tegi suures pildis, mida ta tegema pidi – töökohustust täitva politseiniku jaoks vahet pole, kas sissetungijad on parem- või vasakpoolsed. Samamoodi on Valgevene miilitsal teenistuslik kohustus lasta pisargaasi näkku Lukašenka vastu protestivale bussijuhile.

Meeleavaldajad, kes sisenesid parlamendihoonesse pidid olema teadlikud otsestest ohtudest nende elule ja tervisele. Seega olid nad oma eludega rahva vabaduse nimel riskivad patrioodid ja langenud olid märtrid!

Me ei tohi ennast kaasa vedada lasta enesele tuha pähe raputamisest, mida liberaalne meedia tahab meilt. Me ei tohi hukka mõista neid sadu tuhandeid USA patrioote, kes tulid kaitsma põhiseaduslikku korda ja valimiste läbipaistvust! Kahjuks on paljud konservatiivid ja rahvuslased üle maailma selle lõksu läinud, ilmselgelt on pantvangi võetud ka president Trump ise. Praegu on heade inimeste seas maailmas näha süvenevat killustumist vaidluses protesteerimise “seaduslikkuse” üle, vaenlane on meid edukalt tülli ajanud, et me kahjustaksime nageledes hoopis üksteist valimispettuste paljastamise asemel. Me peame kindlalt vastu seisma igasugustele katsetele nimetada patrioote terroristideks või alandama demokraatia ning seadusliku korra taastamist nõudnud rahvahulka pööbliks.

Seega, ärgem keskendugem detailidele, kes tungis kust esimesena sisse, kus politsei lasi ahela lahti, kas ületati inimesi maha lastes teenistusliku kohustuse pädevust või mitte, kas tormijooksu juhtis infiltreerunud Antifa või oli ikka vihane rahvahulk see, kes mööda Kapitooliumi koridore mastaapset valimispettust takistama läks.

Me peame mitte kaasa minema lüüasaamise meeleoludega ja resigneeruma, ehkki praeguses olukorras on lein ja allaandmise soov arusaadavad. Me ei tohi liberaalide rõõmuks laskuda üksteise ja tõeliste patriootide süüdistamise ning vabandamiste lõpmatusse vabandamiste sohu. Me peame ennast kokku koguma ja uhkusega seisma oma põhimõtete eest! Me peame austama patrioote, kes kogunesid Washingtoni viimasele katsele nõuda oma põhiseaduslikke õigusi enne türannia kehtestamist. Me peame meeles pidama ja austama alanud vastasseisu esimese märtri – õhujõudude veteran Ashli Babbiti nime!

Eesti rahvuslased peavad olema alarmeeritud

Mida me saame teha siin Eestis? Kui Hitler kasutas Reichstagi põlengut veebruaris 1934 ära ajutise eriolukorra sisseseadmiseks, keelates ära vaba meedia ja konkureerivad poliitilised liikumised, kuniks Riigipäevahoone põletamise kõik asjaolud on selgunud, siis ruttasid seda olukorda varsti ära kasutama ka isehakanud diktaatorid teistes Euroopa riikides. Muu hulgas kehtestas sarnase eriolukorra kõigest mõned nädalad hiljem Eestis diktaator Konstantin Päts, juhatades sisse 6 aasta pikkuse “Vaikiva ajastu”. USA valitseva eliidi tänased reaktsioonid on liiga sarnased kunagiste Hitleri reaktsioonidega. See ühisosa on liiga ilmne, et seda ignoreerida.

Kuid kas tänane Reformierakond tahab etendada Pätsi rolli aastal 1934? Igal juhul liberaalse bloki käpiknukk – tänane presidendi kohusetäitja – on kutsunud üles erakorralistele valimistele abielureferendumi järel.

USA valimiste võltsimiseks kasutati muuhulgas ka sama Smartmatic tarkvara, mida kasutatakse Eesti e-valimiste puhul. Jälle mõtlemiskoht vabadusi armastavatele inimestele.

Neil tundidel, mil kirjutan artiklit, loobus Jüri Ratas valitsusvankri vedamisest. Kas tegemist on kokkusattumisega, et Ratas valitsuse kohe peale riigipööret Ühendriikides laiali saatis? Vastused saame tõenäoliselt juba lähipäevadel.

Pange vaim valmis ja katsuge leida rahu oma eraelus ja oma mõtetes. Keskendunud meelt ja külma pead läheb lähitulevikus vaja. Pangem nüüd kõrvale igasugused erimeelsused teiste rahvuslastega ja värskendagem ja tugevdagem kontakte omavahel. Jumal aidaku Euroopat, Jumal kaitsku Eestit!

Kaspar Arro