Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Mike Calamus: viiruse ohjeldamise meetmete tagajärjed on katastroofilised

-
24.03.2021
Koroonaviirusega võitlus

Ameerika Ühendriikide ettevõtja Mike Calamus kirjutab Uutele Uudistele, millisena tema näeb maailma vallutanud koroonaviiruse levikut ja sellevastast võitlust. Möödunud on üle aasta, kui tuli ilmsiks Hiinast, Wuhani provintsist pärit koroonaviiruse jõudmine Ameerika Ühendriikidesse. Mõnedel andmetel möllas see aga juba 2019. aasta lõpus Californias.

Wuhani laboritest lekkinud Covid-19 on nagu hea laps, kel mitu nime – Hiinaviirus, CCP viirus, koroona jne. Minu firma Calamus Enterprises on USAs tegelenud pikki aastaid desinfitseerimisteenusega erinevates riikliku tähtsusega ja sõjaväeobjektidel.

Oleme tegelenud erinevate SARS-, koroona- ja noroviiruste eemaldamisega vägagi edukalt. Nii ma ise, kui kogu mu tiim on läbinud spetsiifilise koolituse, seetõttu julgen väita, et mul on rohkem teadmisi ja praktilist kogemusi selles vallas kui peavoolu meediamasina ajakirjanikel.

Hetkel tundub, et tervest mõistusest ja loogikast on suur puudus. Massimeedia üritab üksteist ületrumbates paanikat külavata, mis ongi juba saavutanud massipsühhoosi tunnuse. Valitsustele muidugi meeldib, kui saab erinevaid ettekäändeid tuues inimeste vabadust piirata.

Minu firma tegeles juba 2020. aasta veeruaris esimeste koroona juhtumitega USA pealinnas Washington DC’s. Konfidentsiaalsus lepingutest tulenevalt ei saa ma täpseid objekte nimetada. Siis veel meedia ei rääkinud sel teemal palju ja paanikaks polnud põhjust.

Koroona/SARS pole midagi uut siin ilmas ja neid puhanguid on aeg-ajalt ennegi olnud. Tuletagem meelde kasvõi sea- või linnugripi juhtumeid.

Erinevalt eelmistest kordadest soodustas Hiina aga oma viirusesse nakatunud inimestel seda mööda maailma laiali jagada – lastes neil vabalt reisida, samas oma riigis korraldades blokaade ning sulgemisi.

Kuna Hiinas inimestel tänu viljastavale sotsialismile niikuinii õiguseid ei ole, ei tekitanud need piirangud rahva protesteeringuid.

On selge, et CCP viirus on tõsine viirus, mis on eriti ohtlik nõrga immuunsusega inimestele, eakatele või tugevalt ülekaalulistele hingamisraskustega inimestele. Noortele ja tervetele inimestele see üldjuhul ohtlik pole. Meie firmas on pea kõik selle Wuhan´i viiruse läbi põdenud ilma eriliste sümptomiteta nagu iga-aastaseid gripilaineid.

Viroloogiaga või isegi elementaarse bioloogiaga vähegi kursis olevad inimesed on korduvalt toonitanud, et maski kandmine on suhteliselt mõttetu – kui just pole tegemist gaasimaskiga.

Isegi USA Center for Disease Control (haiguste leviku kontroll) on nentinud, et tavalisest maskist on kasu heal juhul ainult 1.5% ja sedagi ainult siis, kui maski iga paari tunni tagant uue vastu vahetada. Mõned “spetsialistid” väidavad aga, et mask peatab viiruse levimise, kuna takistab aevastades süljeosakeste aerosoolistumist ja lendupaiskumist. Mis juhtub nende osakestega aga siis, kui seda maski puudutada ja sama käega kas või poes kaupu valida? Mida teevad kopsud ja aju, kui CO2 hulk on suurenenud tagasi sissehingataval õhul? Vähenenud hapniku hulk tänu maskile (president Joe Biden kannab topelt maske) ajule ja teravale mõtlemisele kindlasti hästi ei mõju…Maskist on saanud kuulekuse sümbol.

Ometi on viiruse algusest peale eksisteerinud väga hea ja odav ravim Hydroxychloroquine, millest rääkimist peetakse vaat, et patuks. Rääkimata sellest, kui president Donald Trump selle kasutamist soovitas, ilguti ravimi nimest tulenevalt et “süstige, jah endale kloori”. Rekordkiirusega aretatud vaktsiinid on mitmete ravimikompaniide poolt, kelle peaeesmärk on alati olnud megakasum. Meenutagem kas või seda, et Donald Trumpi käskkiri alandas insuliini ja allergiataki süsti EpiPen hindasid drastiliselt, mis peale tema aemtiaja lõppu kohe taas mitmekordseks tõsteti. Nagu iga uue vaktsiini ja ravimi puhul, on võimatu ette näha kõiki kõrvalnähte, mis võivad ilmneda alles aastate pärast. Pealgi ei lligita FDA (Food and Drug Administration – toidu ja ravimite turvalisuse eest vastutav riiklik organ USAs) vaktsiine kui “ravim”, sestap pole tootjatel näiteks käsku inimkatseteks enne vaktsiini müüki paiskamist. Sestap allkirjastasid mitmed vaktsiini tootvad firmad kohe enda kasuks juriidilise lepingu, et nende Covid-vaktsiini manustamisest tekkivate kõrvalnähtude, terviserikete ja surmajuhtumite eest nad ei vastuta ning kompensatsiooniks kohtusse kaevata ei saa.

Vabas maailmas peaks iga inimene ISE otsustada saama, kas ta soovib uut ja mitte-testitud vaktsiini endale süstida või mitte. Sama ebaefektiivse maski kandmise kohta. Rääkimata sellest, et testide tulemus peaks olema kaitstud meditsiinilise andmekaitsega ning seda EI ole õigust nõuda ei piirikontrollis ega tööintervjuul.

Elan Washington DC lähedal, Maryland osariigi kõige rikkamas ja “edumeelsemas” maakonnas Montgomery´s – mille aastaeelarve on umbes pool Eesti riigi eelarvest – siis toon näiteid just siit maakonnast. 2020. märtsis alustati piiranguid ning sulgemisi, määrati kahenädalane eriolukord koos öise ringiliikumiskeeluga.

Asja ideeks serveeriti seda, et see meetod hoiaks ära haiglate ummistamise, juhul kui tõesti suur osa elanikest kõik korraga haigeks jääks. Kahest nädalast sai muidugi kuu, siis kaks jne. Kõik suleti – restoranid, spordiklubid, väikepoed jne. 2020 a. juulist alates jõustus meie maakonnas täielik maski kandmise kohustus nii siseruumides kui õues (ka pargis üksi olles).

Ja loomulikult on see andnud kohalikule omavalitsusele võimaluse täielikuks türanniaks. Rõõmuga suleti “patustanud” ettevõtteid ja trahviti erisikuid. Mu tuttav mehhaanik, kes ühel laupäeval üksi oma firma garaazhis autot remontis, sai maskita töötamise eest inspektorilt 1000 dollarit trahvi koos ähvardusega, et ta äri üldse kinni pannakse.

Usinad pealekaebajad on saatnud avaldusi ka minu ja mu firma vastu, kaebuseks see, et mask, mida kannan, “tundub olevat liiga õhuke”. Juunikommuniste leidub kõikjal siiani, kes rõõmustavad pealekaebamiste üle, lootes nii võimuladviku soosingut teenida.

Praeguse seisuga on mu kodukohas Montgomery County´s olukord selline – ühe aastaga suleti või läks pankrotti 70-80% väikefirmadest. Linnakeskus on kui maailmalõpu filmis – tühi ning hüljatud. Muidugi ei teinud olukorda paremaks BLM “peamiselt rahulikud meeleavadused”, mis rüüstasid ning põletasid mitmeid hooneid. Nüüdseks on aasta aega karme meetmeid möödas ja mitte midagi pole paremaks läinud.

Kui koroonaga seostatud surmade arv vähenes (see statistika ise on enam kui küsitav, näiteks on mootorrattaõnnetuses hukkunu liigitatud koroonasurma statistikasse, kuna lahangul limnes positiivne test), hakati külvama uut paanikat “uutest tüvedest” ning jälle sai numbreid suuremana näidata ja piiranguid pikendada. Kusjuures tuleb tähele panna, et suures ja õilsas paanikameetmete tuhinas jäid suurte korporatsioonide poeketid ja restoranid lahti nagu Costco, Walmart, McDonalds jne. Kõik need suured äriketid on piiaranguteta (va maskikandmiskohustus) avatud tänaseni ning toodavat kasumit. Ainult väike-ettevõtlus ja konkurents on süstemaatiliselt välja suretatud.

Loomulikult on see tekitanud suure tööpuuduse, ca 20-25% mis on suurem kui kõigi eelnevate majanduslanguste ajal. See statistika ei kajasta kõiki erafirmaomanikke ja väike-ettevõtjaid, kes on oma elatise kaotanud, on ainult palgatööliseid.

Osariigid nagu South Dakota, South Carolina, Texas või Florida, kus kubernerid hindasid olukorda kaine mõistusega ning süvariigi käske karmideks piiranguteks ei kehtestanud – nende majandustel läheb hästi ning haigestumis ja surmajuhud on isegi madalamad kui rangete piirangutega osariikides. Praeguseks on 17 osariiki kõik piirangud kaotanud (või neid mitte kunagi kehtestanudki), sealhulgas ja ennekõike maskikandmise kohustuse.

Eesti sai väga hästi hakkama koroona esimese lainega aga hetkel tundub tegemist olevat täieliku peataolekuga.

Eesti väike majandus ei pea vastu karmidele meetmetele. Talupojatarkus on asendunud meeletu paanika külvamisega.

Hirmunud inimest on lihtne kontrollida – seda mäletame väga hästi nõukogude ajast. Tõeliselt vaba riigi iga inimene omal maal peab olema võimeline otsustama, kuidas ta elada tahab ning selle eest vastutama. Kui hirmunud ja kartlik inimene soovib veel mitu aastat kodus istuda, kaks maski ees, siis on see tema valik, ent ei temal ega valitsusel pole õigust seda nõuda kõigilt teistelt.

Väga vähe on räägitud teemast, kui katastroofiliste tagajärgedaga on CCP viiruse ohjeldamise meetmed. Kordi hullemad, kui see gripiviirus ise. Majanduslangus, pankrotid, inimeste vaimse tervise probleemid, krooniline depressioon ja ärevushäired, isegi suitsiidid ja seda eriti noorte, seni tervete inimeste hulgas!  Kas tõesti peab ravim olema hullem kui haigus?

Mike Calamus

PS. Hiina majandus tõusis 2020. a neljandas kvartalis 6.5%. Samas kui peaaegu kõik maailma suuremad majandused on languses. Hiinast on saanud maailma suurima mereväe laevastikuga riik ja paar kuud tagasi allutati Hong Kong, kus enne 2020 märtsi toimusid ulatuslikud valitsusvastased protested.