Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Siret Kotka sõnad “meditsiinilisest meeleavaldusest” on keskerakondlik lollus

-
28.10.2021
Siret Kotka
© Uued Uudised

PortoRollo koalitsiooni ja Kaja Kallase valitsuse valelikkus paistavad päevast päeva üha paremini silma ja taas andis sellele kinnitust Keskerakonna naispoliitik Siret Kotka.

Nimelt väitis Kotka neljapäevasel Riigieelarve kontrolli erikomisjoni algatatud olulise tähtsusega riikliku küsimuse “Olukord koroonaviiruse tõrjumisel” arutelul peetud kõnes, et laupäevane meeleavaldus olevat olnud “meditsiiniline”.

“Poliitilised jõud, kes teevad meeleavaldusi meditsiiniteemadel, külvates samal ajal hirme /…/ soovin tähelepanu pöörata ühe erakonna liidrite väljaütlemistele,” rääkis Kotka. Kuna kriitika all oli just tema koduerakonna koroonavõitluse eest vastutav terviseminister Tanel Kiik, siis leidis Kotka, et tähelepanu kõrvalejuhtimiseks tuleks rünnata reedetud partnereid, kes paraku pole neist erinevalt enam valitsuses ega vastutavad.

Tegelikult toimus laupäeval meeleavaldus vabaduse kaitseks. Nagu kirjutasid korraldajad: “Meeleavaldus korraldatakse selleks, et nõuda Covid-19 vastases võitluses austuse taastamist vaba ühiskonna aluseks olevate põhimõtete vastu /…/ saata seeläbi valitsusele selge sõnum, et vaba ühiskonna aluseks olevatest põhimõtetest taganemine ei ole väga suurele osale Eesti ühiskonnast vastuvõetav.”

Meeleavaldus polnud ka vaktsineerimise vastu, vaid vaidlustati just sundvaktsineerimist. Aga kotkakiljatuseks piisas ka valeinfost.