Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Andres Raid: Euroopa Parlamendis on veel missioonitundega tõest kõnelejaid

-
07.11.2021
Euroopa Parlamendis on nii föderaliste kui riikide liidu toetajaid ning see ongi demokraatlik.
© Uued Uudised

„Europarlamendis pole seda oodatud üksmeelt juba ammu, õnneks on sinna valitud ka inimesi, kes tõsise missioonitundega ja asjust otse kõnelda armastavad.

Tuletame siinkohal meelde, et Europarlamendi liikmed on sinna valitud, Eurokomisjoni just Ursula von der Leyen aga määratud, allolevas tekstis on hea sellega arvestada.

Rumeenia Europarlamendi saadik Cristian Terhes esines pressikonverentsil avaldusega ja näitas oma sõnade illustreerimiseks ka Eurokomisjoni ja suurte farmaatsiakompaniide vahelisi lepinguid – need olid aga enamikus mustaks tehtud ehk mitteloetavad. Seega – ka meil on allakirjutatud lepingutele, mille sisu allakirjutajad ei teagi? Või teavad, kuid varjavad? Miks küll ometi?!

Aga – Rumeenia saadiku kõne oli selge ja lööv, kasulik ehk meilgi teada. Video, kõigest viis minutit pikk, on leitav aadressil.

Olgu selle tõlge siinkohal ka ära toodud:

“Meid valisid inimesed, nagu ette nähtud. Me ei peaks seejuures unustama, et oleme valitud inimeste jaoks. Meil peaks olema silme ees just inimeste huvid. See ongi ju põhjus, miks nad meid siia EU parlamenti valisid. Kõikidele Europarlamendi juhtidele meeldib ennast kiita.

Nad kiidavad pressikonverentsidel ikka, et see on kõige demokraatlikum institutsioon. Küsimus neile on – kas see peab paika?! Kas te rääkisite neile inimestele parlamendis, kui otsustasite võtta neil nende fundamentaalsed õigused? Miks te seda tegite? Meil olevat kõik need lepingud nagu kolleegid ütlesid.

Ükski meditsiiniline protseduur ei peaks olema kohustuslik, otsustamine selle üle vaba ja otsus tehtud vabatahtliku ja informeeritud nõustumise tingimustes. Mida nad aga teevad? Tingimused, mis on saadavad parlamendi jaoks, rikuvad seda vabadust otsustada, kas saada testitud või vaktsineeritud.

Kuid siin on ka teine aspekt. Ja küsimus, mille ma esitan mitte ainult teile seal parlamendis, vaid ka kõigile liikmesriikide kodanikele, on küsida oma valitsuse käest – kas teid on korralikult informeeritud toimuva kohta?! Meil on olnud ju palju debatte aasta algusest siinsamas parlamendis, kus me nõudsime täielikku juurdepääsu vaktsiine tootvate farmaatsiafirmadega sõlmitud lepingutele.

Ma tsiteerin Euroaktiivi artiklit 22.01.2021. aastast mis ütleb nii: leping, mis on allkirjastatud farmaatsiakompanii ja Eurokomisjoni vahel novembris 2020.aastal, tehti teatavaks Euroopa Parlamendi liikmetele teisipäeval piiratud formaadis, mille määras kompanii.

Mis asja?! Te pressite peale meditsiinilise produkti Euroopa kodanikele ilma viimaste teadmata, mis selles lepingus on?! Mitte ainult kodanikud ei tea, kuid meie?! (EP liikmed – A.R). Me ei tea. Pärast teadustelu Parlamendis öeldi, et leping avalikustatakse.

Ja ma näitan teile vaid mõningaid lehekülgi – teie öelge, kas see on OK! Kas see on OK Euroopa kodanikule, kellele see leping mõeldud on? Seda olukorras, kus nad ei saa tööle, poodi, lapsed ei saa kooli, kus nad ei saa vabalt liikuda riigist riiki, ilma, et oleks vaktsineeritud ühest neist produktidest. Need on need lepingud (videos aeg 3.25). Need avaldati Eurokomisjoni poolt kompaniide nõusolekul ja ma nüüd näitan neid lehti – siin need lehed on.

See on ju demokraatia fundamentaalne printsiip – kas näete, meie ei näe!? Ma küsin, kas see ongi läbipaistvus, Euroopa raha on antud Ursula von der Leyeni poolt neile kompaniidele. Mis sellest rahast sai? Kus see on? Miks ei avata lepinguid, et need oleksid täiesti läbipaistvad? Teaksime siis, mis toimub.

Vahe türannia ja demokraatia vahel on väga lihtne – kui valitsus teab sinu kohta kõike, on see türannia. Ma tean, mida tähendab türannias elamine. Kui sina aga tead kõike valitsuse kohta, siis on see demokraatia.

Ja siin me siis olemegi, kiites seda institutsiooni, kui EU kõige demokraatlikumat institutsiooni.  Ja meie, selle liikmed, kes valitud rahva poolt ja rahva jaoks, ei saa samuti näha neid lepinguid. Nagu me eelmisel nädalal ütlesime, oleme siin teie jaoks ja võitleme teie eest.

Ma tean, et paljud teist osutavad vastupanu üle kogu Euroopa, paljud EU struktuurid võitlevad. Nagu eelmine USA president ütles, et vabadus on ühe põlvkonna kaugusel hävingust ja just sellises ajas me praegu elame. Ja meie kohus ja kutsumus on selle vabaduse eest seista. Tänan teid!“

Vahendas ajakirjanik Andres Raid

Loe ka Medõed lahkuvad riburada mööda. Haiglates üle Eesti otsitakse intensiivraviõdesid tikutulega taga

Pärnu Haigla töötajad: oleme aastaid talunud solvanguid ja töökiusu