Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Hüvitusfond COVID-19 vaktsiinide ohvritele on nagu auto turvapadi

-
08.11.2021
Vaktsineerimine ei pruugi alati turvaliselt lõppeda. Pilt on illustratiivne.
© Scanpix

1. Euroopa Ravimiamet on juba loetlenud ligikaudu miljon kõrvaltoimejuhtu pärast COVID-19 vaktsiinide süstimist.
2. Ligikaudu 75 000 inimest on Pfizeri vaktsiini järel kannatanud tõsiste neuroloogiliste häirete all.
3. Euroopa Ravimiameti kinnitusel on COVID-19 vastased vaktsiinid põhjustanud ELis ligikaudu 5000 inimese surma.

Andmed on pärit dokumendist “B9-0475/2021 Euroopa Parlamendi resolutsiooni ettepanek Euroopa hüvitusfondi loomise kohta COVID-19 vaktsiinide ohvritele”

Kas inimesi, kes sellises vaktsiinide kõrvalmõjude olukorras pooldavad “suurema kasu eesmärgil” ühiskonna osade inimeste sandistamist ja tapmist, võib võrrelda külmavereliste tapjatega? Kas hüvitusfondi COVID-19 vaktsiinide ohvritele ebavajalikuks pidajad peavad ebavajalikuks ka auto turvavarustust? Enamus inimesi jääb ju liigeldes terveks, seega milleks kallis turvavarustus, mis annab sõiduvahendite turvalisusest vale signaali? Autotootjad ja nende lobistid, kes omavahelisi lepinguid salastavad, soovivad ju rohkem ja odavamaid autosid müüa – seega usume nende propagandat…?

On ainuõige, et riigi sõlmitud vaktsiine puudutavad lepingud peavad olema avalikustatud ja hüvitusfond (turvapadi) COVID-19 vaktsiinide ohvritele peab olema loodud kiiremas korras.

Vaba tahtega manipuleerimise kaudu inimese tahte mõjutamine ja tema otsuse muutmine on samasugune sundimine nagu füüsilise jõuga sundimine. Igasugune vaktsiiniohvrite olemasolu varjamine ja teema tõsiduse naeruvääristamine ning olulisuse väiksemana näitamine on otseselt kuritegelik ja inimsusevastane kuritegu, mis peab saama karistatud. (Varjamine toimub eesmärgipäraselt, et sundida inimesi alluma ja tegutsema kellegi teise tahtele vastavalt – tegemist on tahte orjastamisega.)

Tapmine ja sandistamine “suurema kasu huvides” ei ole aktsepteeritud! Kuidas saab keegi, olukorras kus vaktsineerimisel on faktiliselt tõsised tagajärjed, rääkida sõna otseses mõttes sellest, et haigestumise korral võivad asjad veel hullemad olla?

Sellised võrdlused, et vaktsineerimata jätmisel võivad asjad hullemad olla, ei ole teaduslikud, vaid inimeste arvamusega manipuleerimise tulemus. Hetkel ei tea mitte keegi seda, millised on vaktsinide pikal perioodil ilmnevad kahjustused või kas see võib inimeste seas tekitada näiteks laialdast viljatust või vähi vohamist. Püüda teisele inimesele öelda, et ta on kohustatud võtma riski tüsistuste või surma osas, on otseses mõttes kuritegelik ja palun seda kõikidel teadvustada.

Ärge survestage mitte kedagi vaktsineerimisele, sest Teie võite olla mõrvar ja sandistaja. Teie arvamus vaktsiinide tõhususe ja ohutuse kohta ei ole Teie isiklik arvamus, vaid meedia tehtud ajuloputuse tagajärg ning plaanimajandust täitvate lobistide mõjutustegevus. Antud juhul ei ole oluline kas vaktsineerimise propagandat tehes tegutsetakse heauskselt või täie teadmise juures. Teie võtsite vaktsineerides riski, see on Teie risk. Keegi teine teeb teise otsuse ja leiab, et vaktsineerimise kasu on väiksem kui kahju ja teeb otsuse mitte ennast vaktsineerida. Ainult aeg näitab, kui ohutud on vaktsiinid pikas plaanis.

Vaktsineerimata inimesi ei tohi mitte ühelgi moel mõjutada oma otsust muutma või nende vaba tahet naeruvääristada. Ainus mida riik tohib teha on anda kodanikele TASAKAALUSTATUD TEAVET vaktsineerimise osas ja võimaldada vaktsineerimist neile kes seda soovivad ning pakkuda vaktsineerimise turvapatja (hüvitusfondi) COVID-19 vaktsiinide ohvritele.

Risto Nahkor, EKRE Maardu osakonna esimees