Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Valitsus kardab rahvast – enne meeleavaldusi tehakse näpuotsaga järeleandmisi

-
03.02.2022
Kaja Kallas Riigikogus.
© Uued Uudised

Kaja Kallase valitsus on teinud rida kuritegelikke otsuseid ja kui rahvas nende vastu protesteerima suundub, siis üritatakse kiirkorras kosmeetiliste võtetega rahulolematust maha võtta ja inimesed koju jääma meelitada.

EKRE kuulutas 22. jaanuariks välja meeleavalduse elektrihindade tõusu vastu – PortoRollo valitsus sattus paanikasse ja tegi enne laupäevast miitingut, neljapäeval, teatavaks lühiajalise kompensatsiooni kava. Ikka selleks, et rahvas meelt avaldama ei läheks.

Sel neljapäeval korraldas SAPTK järjekordse miitingu Stenbocki maja juures, õigemini pisut eemal, kuhu pidi tulema ka eestimaise Vabaduse konvoi rahvas – ja kolmapäeval teatas Kaja Kallas, et piiranguid leevendatakse tasapisi, ning pani maha tähtaja 21. veebruaril. Uus lubadus ja ikka selleks, et praeguse valitsuse poliitikast tüdinenud rahvas tänavatele ei tuleks.

Kaja Kallase valitsus kardab rahvast, aga ta ei muuda ka oma poliitikat, seega tuleb survet tugevdada. Välismeedias võib Kaja Kallas küll õitseda, aga kodumaal ta mädaneb ja seda on näha üha sagenevatest meeleavaldustest Toompea künkal.

UU