Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Politseijuht tunnistas, et praegune valitsus loob Eestisse järgmist mitmesajatuhandelist võõrkogukonda

-
13.05.2022
Politseijuht Elmar Vaher osutuski selleks, kelleks EKRE ministrid teda pidasid.
© UU

Viimased uudised põgenikerindelt ütlevad, et kuigi Eestisse tulijate arv on vähenenud, täitub nõu lihtsalt aeglasemalt, aga riik ei kavatsegi sisserännet oma vastuvõtuvõimekusest lähtudes kontrolli alla võtta.

Politsei- ja piirivalveamet (PPA) lõpetab reedest massilise sisserände hädaolukorraplaani rakendamise ning sõjapõgenike abistamise juhtroll liigub tagasi sotsiaalkindlustusametile.

“Kriis ei ole läbi ja nüüd peab riigi pingutus koonduma põgenike pikaajalisele majutusele ja Eesti ühiskonda integreerimisele. Neis ülesannetes on suurem roll sotsiaalministeeriumi haldusalal, mistõttu lõpetab PPA massilise sisserände hädaolukorraplaani rakendamise ja annab juhtrolli üle sotsiaalkindlustusametile. Kõik asutused, kes on seni pingutanud Ukraina sõjapõgenike vastuvõtmisel, jätkavad selle nimel koostööd ka edaspidi,“ lausus PPA juht Elmar Vaher.

Politseijuht ütleb täpselt välja valitsuse plaani “põgenike… Eesti ühiskonda integreerimisele”. Seda ajal, mil Kiievi linnapea teatas, et kaks kolmandikku Ukraina pealinnast põgenenutest on sinna naasnud – Eesti aga töötab nende kinnistamise nimel.

Eestis on juba 300 000 inimesega venekeelne kogukond, uuest, ukraina kogukonnast on kohal 40 000 pluss varem Eestis elanud ukrainlased. Räägitud on Nigeeria, India, Pakistani ja veel mitme kogukonna kasvust, seega teised kasvavad, eestlaste oma aga kahaneb, seda just protsentuaalselt kogu elanikkonnast.

UU