Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Eesti inimene: palun päästame üheskoos Eesti!

-
19.02.2023
Päästame Eesti
© UU

Uskusin, et enne valimisi läheb olukord inetuks, aga seda, mis momendil toimub, ei oodanud vist keegi. Käisin ka täna erinevate valimistelkide all küsimas ja kuulamas, mida lubatakse. See hämmastas, millist jura aetakse, aga paljud kuulavad ja ka usuvad.

Lähiajaloos on Eestis läinud peaaegu igas valdkonnas ärapanemiseks, teiste halvustamiseks, valetamiseks. See ei puuduta üksnes valimisi. Miks? Tehke või vähemalt püüdke ise naabrist, konkurendist või kellest iganes paremini teha ja te olete võitja.

Vaadake, mis toimub peavoolumeedias, tühistatakse üks maailma paremaid kergejõustiklasi koos oma treeneriga. Esiuudiseks ühe Ukraina tüdruku kurb saatus. Kaastunne tema lähedastele! Aga kui palju Eesti lapsi on tabanud sama saatus, sellest ajakirjanduses ei tehta suurt uudist. Paljud noored plaanivad enesetappu ja kahjuks mõned on seda ka teinud, jälle vaikus.

Faktidega tõestatud inimese olukord “kindlates kätes”, hooldekodus, aga ei midagi. Teema on laual, aga mulje jääb, et laua all ning põranda külge naelutatud. Mis toimub?

Usun, et portaalis Uued Uudised on ka jälgijaid, kes veel ei ole otsustanud, kas ja keda valida. Siis ütleks neile: ”On tõesti viimane aeg teha õige otsus.” Isegi pime näeb, et midagi on totaalselt valesti.

Palun kõiki, kes veel meie kallist kodumaast hoolivad, teha ainuõige otsus, sest kui nüüd seda ei tee, siis võib tulevikus juba hilja olla. Kes mõtleb, kas üldse valima minna, sest midagi nagunii ei muutu, see eksib. Ainult kõik üheskoos saame midagi siin veel ära teha, et tulevik oleks helgem.

”Meil on vaid üks Eesti. On vaid üks isamaa.” See on tõsi, aga kui seda ütlevad valetavad ja äraandlikud isamaalased,siis ei kõla see väga veenvalt.

Lõpetuseks mõned vanasõnad, neid tasub alati lugeda, sest nendes sõnades peitub tõde. Tasub kuulda esiisade tarkusi ja tõekspidamisi, siis jääme ellu.

“Lubamine kerge, täitmine raske.” (Rõuge)
“Mees küll lubamas, kuid koer täitmas. ”(Viljandi)
“Kohtu uks on lai sisse minna, aga kitsas välja tulla.”- Kohtus on protsessi kerge alustada, aga raske õigust saada. (Karja)

“Kuidas kulda, nii kohut, kuidas hõbedat, nii õigust.” (Vastseliina)
“Ega kõik lumi lange lagedale.” – Kõik teod ei tule avalikuks.
“Kui siga rukkis õpib käima, ega ta siis enam karjas seisa.” (Rakvere)

Palun, päästame Eesti!

Urmas Milvek