Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

“Johhaidii, influentserid!” Eesti poliitika on palaganiks muutunud

-
10.06.2024
Selline see Eesti võimupoliitika välja näebki.
© UU

Euroopa Parlamenti valitutest on popimad emalik “muumimemm” ja kahel jalal püsival toolil balansseeriv sotsiaalmeedia suunamudija, ühe erakonna eurohüüd oli “Johhaidii!” ning lapspornopiltnik sai tiitli “väärikas” – ei tea, mis küll saab Eesti huvidest Brüsselis?

Viimase aja Eesti poliitika on igati vormist väljas: sisepoliitikat pelgav peaminister ootab, milline uhkem või vähemuhke euroamet talle osaks saab, samas kui majandus langeb kolinal; välisminister käib välismaal valitsusvastasel meeleavaldusel ja tal jääb õigust ülegi, sest ta kaitsvat sel moel “euroopalikke” LGBT-väärtusi; Riigikogu esimees ja esimene aseesimees on oma puldis nagu väikesed Napoleonid või isegi füürerid; rahandusminister meenutab 1990. aastate “tegevjuhte”, kes said rakenduslikust kõrgkoolist tulles kohe suure firma juhiks…

Maailmavaade enam ei loe, keskist saab sots, isamaalane ja reformar, ALDE liberaalist Euroopa Rahvapartei konservatiiv; Krõlovist saab Peterson ja Eesti putinistlike kihtide ebajumal, kes sihib Toomi ja Ždanoka moodi Euroülemnõukogu; Eesti 200 kärssab juba Eesti 126 juures täiega ning selle looja KK II lubab oma oma projekti etteotsa tagasi minna; Parempoolsed, kes polegi päris parempoolsed, vaid rohkem vasakäärmuslased, üritatavad eksprokuröri juhtimisel oma kukalt näha.

Eesti majandusele ei mõtle seejuures keegi ja kui mõtlebki, siis on juba käega löönud; sündivuse, eestluse ja demograafilise olukorra pärast muretseb ainult üks erakond, kelle liikmeid nimetataksegi rahvuskonservatiivideks; riikliku allakäigu sümboliks on saanud kultuurimarksismipealinn Tartu, kelle jaoks kultuur tähendab habemega naist ja “tatti panevaid” mehi, ning rohepööre on elektri luksuskaubaks muutnud.

Pärast Krimmi annekteerimist läks elu poolsaarel väga kehvaks, kuid sealset rahvast lohutati fraasiga “Zato Krõm naš!” Eestist on saanud liberaalse põrgu venekeelne eeskoda, aga inimesi lohutatakse arvamusega “See-eest pole EKRE võimul!”

Kui kusagil on veel inimesi, kes Eesti pärast muret tunnevad, siis tänane võimupoliitika võtab neilt igasuguse lootuse.

Uued Uudised

Europoliitika muutumist idiotismiks kinnitab ka uudis Küproselt. Tuleks mõelda, mis saab Euroopast, kui Putinil peaks olema piisavalt hullumeelsust, et alustada Euroopas suurt sõda, nig euroliitu juhivad juutuuberid.

AFP-BNS – Küprose valijad otsustasid saata Euroopa Parlamenti 24-aastase YouTube´i staari Fidias Panayiotou, kes on enim tuntud oma naljaklippide ja pilavideotega ning kellest saab europarlamendi sõltumatu saadik. 

2,6 miljoni jälgijaga Panayiotou on kogunud sotsiaalmeedias tuntust saja kuulsuse kallistamise kampaania, pitsasöömise võistluste ja blogiga sellest, kuidas ta Jaapani kiirrongides jänest sõidab. 

Parteitu ja poliitilise kogemuseta Panayiotou kampaania keskendus noorte meelitamisele  eurovalimistel osalema. Ootamatult toetas teda 19,4 protsenti Küprose valijatest. 

“See, mis juhtus, oli šokk, see oli ime,” tunnistas Panayiotou postituses sotsiaalmeediaplatvormil X. “Parteid peaksid võtma seda hoiatusena, et neil tuleks muutuda tänapäevasemaks ja kuulata inimesi.”