Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Massisisserändes pole kübetki head tahet, on vaid odavtööjõu- ning ühiskonna muutmise ihalus

-
13.06.2024
Eesti ehitusplatsidel kõlab vene keel ka nädalavahetustel. Pilt on illustratiivne.
© UU

Kui kuulata Eesti riigipropagandat, siis kerkib silme ette pilt, kus Ukraina põgenikud on oodatud ja neid aidatakse igati, kuid see ongi vaid propaganda. “Abistamise” üks külg on ühiskonna multikultiseerimine eestluse kahjuks ja venestamise kasuks ning teine külg odava tööjõu hankimine e-riigi ettevõtjatele, kes eelistavad tehnoloogiatele odavsovjette ehk tööjõudu endisest Nõukogude Liidust. See on kurb reaalsus.

Et see pole “EKRE propaganda”, seda tõestab ka Eesti Ekspress, kus kirjutatakse: “Madal ja maksmata palk, ülipikad vahetused: ukrainlaste nukker tööelu Eestis. Tööaeg 14 tundi ja 15 minutit päevas. Palk 4 eurot ja 30 senti tunnis. Töötasu maksmisega hilinetakse neli kuud. Käisime töövaidluskomisjonis kuulamas Eestisse pagenud ukrainlaste vaidlusi tööandjatega ja avanes trööstitu pilt elust paguluses.”

Eesti inimesed puhkavad nädalavahetustel, aga minge sel ajal mööda ehitustest – seal kõlab venekeelne jutt ka siis, kui kohalike aedades särisevad grillahjud. Ühest küljest on see paratamatus, sest odavtöölistel pole siin sotsiaalset elu ja mis ikka vagunelamus passida, parem teha tööd ja teenida raha. Aga kaua nii vastu peab?

Teine tõestus: Reid Tartumaal paljastas hulga illegaalseid töötajaid

TALLINN, 12. juuni, BNS – Politseinike reid Tartumaal paljastas teisipäeval hulga illegaalseid töötajaid.

Lõuna prefektuuri piiri- ja migratsiooniametnikud kontrollisid Tartumaa ettevõtteid selgitamaks, kas nende töötajad viibivad ja töötavad Eestis seaduslikult, teatas Lõuna prefektuuri pressiesindaja BNS-ile.

Kontrolliti viit juriidilist ning 40 füüsilist isikut. Kontrollkäigul avastati, et 15 inimesel puudus nõuetekohane lühiajalise töötamise registreering ja neile määrati 100-eurone rahatrahv.

Reaalsus on see, et massimigratsioonis pole miski tõeline. Kord poputatakse migrante kohalike kulul ja kasvatatakse neist vastutustundetud ja pretensioonikad parasiidid, siis jälle kasutatakse neid odavtööjõuna, ning nii käib see ka Eestis. Turvalise ühiskonna lõhub see nii või teisiti pilbasteks.

Uued Uudised