Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Eesti rahvaarvu prognoos aastaks 2085 on 1,2 miljonit inimest. Kui liberaalid võimule jäävad, siis saab see olema hoopis 2,2 miljonit

-
13.06.2024
Selline pilt muutub Eestis üha tavalisemaks. Pilt on illustratiivne.
© UU

Kuna Eestis on rahvastikupoliitika olematu, siis “tänu” sündimuse vähenemisele rahvaarv, eriti eestlaste oma, aina langeb – samas kasvatavad globalismimeelsed võimupoliitikud ja ettevõtjad rahvaarvu sisserändega. Kui see viimane tendents jätkub, siis Eesti rahvaarv hakkab sisserände arvelt pigem kasvama, mida näitab ka fakt, et kümne aastaga on moslemite arv Eestis kasvanud 1,5 tuhandelt kümnele tuhandele.

BNS vahendab: “Rahvastikuprognoosi kohaselt elab Eestis 2085. aastal ligi 1,2 miljonit inimest, mis tähendab, et rahvaarv väheneb võrreldes praegusega 167 000 inimese võrra.

Statistikaameti rahvastiku- ja haridusstatistika tiimijuht Terje Trasbergi sõnul põhjustavad rahvaarvu kahanemist peamiselt madal sündimus ja vananev rahvastik. „Viimased aastad on meie sündide arv olnud madal. Ka loomulik iive on riigi taasiseseisvumisest alates olnud negatiivne, kokku üle 100 000 inimese võrra. See kõik annab alust prognoosida, et sünnitusealiste naiste arv jätkab vähenemist ka tulevikus,“ ütles Trasberg.

See on ka suuresti põhjus, miks prognoositava perioodi alguses on rahvaarvu langus aeglasem, kuid seejärel mõnevõrra kiireneb. Võrreldes praeguse rahvastikuga hindab prognoos 2030. aastaks rahvastiku vähenemist 1,4 protsenti, 2050. aastaks 4,1 protsenti ning 2085. aastaks 12,1 protsenti.

Võrreldes varasemate prognoosidega on nüüd prognoositav rahvaarv mõnevõrra suurem. „Seda eelkõige sellepärast, et viimasel viiel aastal on sisseränne Eestisse, ka ilma sõjapõgeniketa, olnud oluliselt suurem kui väljaränne,“ selgitas Trasberg.

Kui 2019. aasta prognoosis hinnati rändesaldoks 1500 inimest aastas, siis uues rahvastikuprognoosis hinnatakse, et sisse rändab igal aastal umbes 4000 inimest rohkem kui välja.”

Kaja Kallase valitsuse poliitika on olnud sisserännet soodustav, juba tema võimule tulles lahjendati minister Andres Suti ettepanekul välismaalaste seadust, mis võimaldas siia tuua kümneid tuhandeid odavtöökäsi endisest Nõukogude Liidust. Ettevõtjate organisatsioonid nõuavad kogu aeg võõrtöölisi juurde ja see kattub ka vasakliberaalse võimuladviku plaanidega, kes tahavad Eesti rahvusriigist multikultuurseks ühiskonnaks muuta. Lisaks tekitati Ukraina põgenike vaba sissepääs, kusjuures neid üritatakse siia kinnistada.

Seega – kui liberaalid ja vasakpoolsed Eestis võimule jäävad, on aastaks 2085 siin pigem 2,2 miljonit inimest, sealhulgas moslemid, aafriklased, ukrainlased, venelased… kusagil on ehk eestlasigi alles.

Uued Uudised