Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Poola minek äärmusliberaalide kätte ergutab ebaseaduslikku rännet Valgevenest

-
14.06.2024
Pärast äärmusliberaal Donald Tuski võimuletulekut nõuavad vasakliberaalid otse piiril illegaalide läbilaskmist ja seda neile omaselt ropendades.
© Scanpix

Kui Ameerika Ühendriikides tuli võimule Joe Biden oma demokraatidega, algas kohe meeletu rändlejate tulv kogu Ladina-Ameerikast USA-sse ning tundub, et sama juhtub ka äärmusliberaal Donald Tuski võimule pääsedes Poolaga – migrandid tõttavad “omade” juurde.

BNS vahendab: “Leedu ja Valgevene piiril ei tabatud viimase ööpäeva jooksul ühtegi ebaseaduslikult riiki siseneda üritanud migranti, teatas reedel Leedu piirivalveteenistus. Sel aastal on piirivalve takistanud Valgevenest lubamatutes kohtades Leetu tulla 234 piiririkkujal.

Läti piirivalvurid saatsid neljapäeval tagasi 18 migranti, samas kui nende Poola ametivennad tõrjusid kolmapäeval 450 ebaseaduslikult piiri ületada üritanud välismaalast. Selles piirkonnas on juba mitu kuud olnud suur rändevoog.

Valgevenest algas rändevoog Euroopa Liidu idapoolsetesse riikidesse 2021. aastal ning Lääs süüdistab selle korraldamises Minski režiimi.”

Kui Poolas oli võimul Õiguse ja Õigluse partei, siis tõrjuti migrante jõuliselt ning vaenulikku meediat ja “pagulasabisid” ei lastud piiritsooni, vältimaks valepropaganda levikut. Nüüd on Varssavis võimul “omad”, pseudoinimõiguslased saavad oma nõudmisi valjuhäälselt esitada ja ilmselt hakatakse rändlejaid rohkem läbi laskma. Igal juhul on nood aktiviseerunud.

Kui Poola äärmusliberaalne valitsus peaks alluma “inimõiguslaste” nõudmistele, tähendab see Valgevene-Vene hübriidsõja võitu, sest illegaalide saatmine Läände sealse ühiskonna destabiliseerimiseks ongi nende eesmärk.

Mõne nädala eest pussitas migrant läbi piiritara surnuks Poola piirivalvuri. (BNS-UU)