Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAVALVUR: kaks kirja – peavoolumeedia peakorterist ja „heasoovijalt“

-
14.06.2024
Messias ja rusikad

Tere Ivan, viimased päevad näitavad hästi, kuidas on korraldatud võimulolijate manipulatsioonid meedia ja ühiskonnaga.

Kui Kusti Salm ja Martin Herem mõlemad on öelnud, et andsid riigikaitse puudujääkidest teada peaminister Kaja Kallasele, siis võtsid reformierakondlased ja nendega seotud meedia (Delfi ja selle peatoimetaja Soonvaldi isikus) koordineeritult löögi alla kaitseminister Hanno Pevkuri.

Jah, vaevalt, et broiler Pevkur on Eesti ajaloos mingi särav poliitik, aga selge, et siin on otsustatud Kallaste perekonna huvides Pevkur ära ohverdada. Ja tõenäoliselt on Pevkur ka ise valmis isegi selleks kui isa-tütar Kallased talle silma pissiksid kinnitama, et tegu on jumaliku nektariga, midagi sellist ju ka juba juhtus, kui Pevkur 2018 Kallase pere alanduste saatel Reformi esimehe kohalt maha võeti, kuid küsimus on siiski ju muus. Riigikaitse vallas – mis praegu peaks olema Eesti riigi prioriteet – keeras segaduse kokku, mitte Pevkur, kes on erakonna jah-mees, vaid peaminister Kallas. Ja nüüd veetakse Kallase naha päästmiseks Pevkurit tapale.

Kaja Kallas on tegelikult Eesti riigile teinud tohutu kahju, kui kõik, mida puudutas kuningas Midas muutus kullaks, siis kõik, mida puudutab Kallas muutub s…ks. Väga meenutab mingeid Ladina-Ameerika riigijuhte, kes oma maa ja majanduse põhja lasid, ka käekiri on sama: kõrged maksud, riigi sekkumine, vabaduste piiramine, vasakpoolne retoorika.

Kui Eesti elanike põhiosa on otsustanud kuulekalt Kallase eesotsas põhja minna, siis vaadakugi kuhugi Argentina poole, kuidas vasakpoolsed populistid ühe maailma rikkaima riigi pekki keerasid. Jah, Eesti pole kunagi maailma rikaste hulka küündinud, aga ka sellele perspektiivile tõmbasid Kallased rasvase kriipsu peale. Ja tegelikult peaksid praeguses olukorras olema pahased noored, sest tegelikult tõmbab Kallas kriipsu peale ka nende tulevikule pakkudes asemele piiranguid, demagoogiat ja kastiratast nagu Ho Chi Minhi Vietnamis.

Aga Eesti kaitsevõime õõnestamisega on Kallas teinud Eestimaale ja rahvale hullema karuteene, kui Päts ning Laidoner, kes punavägede ees väravad valla lükkasid. See võib kujuneda saatuslikuks veaks.

+ + + + + + +

Tere.

Viimastel valimistel andsin hääle Martinile ja kiidan heaks toimunud suurpuhastuse. Niisugused ülekargajad, seljataga väitsa ihuvad nagu oli kunagi Ernits, Põlluaas jt. lobaajajad pole mingi kaotus.

Kuid tuleb märkida, et niikaua kui Te oma messiasel tiibu ei kärbi, pole lootust suuremale edule! Ole nii võimekas kui tahad, nii kogenud ajakirjanik kui tahad, aga pideva mõnitamise, alavääristamie, sildistamisega, mõttetu vihapritsimisega kaugele ei jõua!

Toomas Teenus.

+ + + + + + +

Nii lihtne see ongi. Tühistage „messias“, rebige tal tiivad küljest, ja tuleb õnn teie õuele.

MEEDIAVALVUR: who the f*** is Mart Põlluaas?