Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

( : ) kivisildnik: Partei ja mina – lihtne valija

-
15.06.2024
(:) kivisildnik

Lugupeetud fosforiidiväljade asukad, endised miljoni vaese maa kodanikud, endised ja tänased konservatiivid, globalistid ja pederastid, V. Kiisleri andunud fännid ja halastamatud sõjaõhutajad, mul on teile üks jutt. See jutt ei meeldi teile kindlasti mitte, sest ma olen endiselt EKRE valija ja selle üle uhke.

Rääkisite Prigožinist, ikka valisin konservatiive, kiilanev naiskirjanik lahkus parteist, ikka jäin oma vaadetele kindlaks, lõite Grünthalile hagi selga, õige mees, tegin ma järelduse. Kindlasti tuleb toetada, kui globalistlikud värdjad kedagi peksavad, siis on ta oma. Kirute retoorikat, aga mina naudin ja kiidan takka. Nii ka nüüd, kui lammutatakse, siis on õige eesti asi. Mulle meeldib, olen õigel teel.

Kas konservatiivid on ainus eesti partei, mis tegutseb põhiseaduse vaimus? Täpselt nii, on küll. Kas partei on oma kurssi muutnud ja hakanud pedetsema? Ei ole, kindlasti ei ole, au meile. Kas partei räägib üht ja teeb teist nagu kusik-isamaalased, ei, seda ei ole. Milles on siis probleem? Kas on tehtud juhtimisviga? On tehtud üksikuid vigu, kõik teevad.

Kui ma räägin juhtimisveast, siis ma oskan ka sõnastada, milles viga seisneb, mitte ei jahu üldsõnaliselt ja juhmilt nagu mõned. Ludrid, eidekesed, mõõkhambulised sõjaõhutajad ja abordientusistid ning tuulenuusutajad oleks tulnud ammu välja visata, liiga jultunuks muutus see kleepuv seltskond. Sisevaenlase talumine oli viga, sallivus tuleb jätta äärmusfeministidele ja kommunistidele. Vabadussõjas ei aidanud meid mitte pikk meel, vaid pikk nuga.

Mulle meeldivad põhimõtted, ma armastan Eestit, ma vihkan sõda ja reetureid, mul on nüüd parteis palju parem olla. Ma ei taha toredaid muumimammasid ja sipsikuid, kes ajavad satanistliku globalisti-ila. Ma olen rahul ka vähemaga, piisab sellest, kui on normaalne eesti inimene ja ustav põhiseadusele. Ei pea olema multifilmis nähtud friik, keda peavoolu propaganda kärnas tagumikule peale patsutab. Tülgastav.

Mul ei ole kahju nn toredatest inimestest, kes on eesti asja vastu, sõja poolt, abordi poolt ja üldse kõige soorosliku ja antikristliku andunud vaimuhoorad. Olgu nad seda siis lähtuvalt omakasupüüdlusest, olgu lollusest, olgu nõrkusest või tehku seda tööna süvariigi või salaseltside heaks, salaseltslased on alati vaenlased. See on fakt, olen kindel, et mitmest õnnestus lõpuks vabaneda.

Head teed teil minna, tehke siis endale Konservatiivsete Pederastide ja Sõjaõhutajate Parketi- ja Abordipartei Relvatöösturite Rõõmuks. Kes keelab, meil on vaba maa, lolle on samuti piisavalt ning süvariik maksab reetmise eest heldelt, ehk antakse ka väikeseid poisse ette, kes teab. Igal juhul maksab üritada, fosoriidiväljade elanikud on hakanud isegi parempoolseid valima – seega lootust on.

Aga et nii E200, Vabakonna ja muude toredate inimeste ühenduste lend on olnud lühike, siis krabage kiiresti ja palju, olgu strandbergid teile eeskujuks. Tehke MTÜ juba täna ära, ühtegi hetke ega miljonit ei tohi kaotada. Me oleme sõjas ja sõjas on ohvrid, see on möödapääsmatu, seda suurem rõõm on olla elus ja rivis. Kõigil ei ole seda au. Eesti vabaks!

Kui ma räägin sõjast, siis ei räägi ma globalistide röövmõrvast Ukrainas, ma pean silmas meeleheitlikke lahinguid sise- ja välisvaenlasega, kes üritavad meie arvukust vähendada, meie kultuuri, moraali ja usku nõrgestada ning meie maavarad ära varastada ning saata meie paremad pojad mingisse verisesse japsimisse, nii nagu nad tegid Iraagis ja Afganistanis. Nad on lurjused.

Mis kasu me nendest ohvritest ja koormistest saime? Ainult võõra massimõrva kaasosalise häbistava seisukorra. Kohtu alla anda massimõrvarid, mis muud. Kui kunagi saan peaministriks, siis teen selle asja ära ja löön nurga puhtaks, ma luban. Süstijad ja süstimise õigustajad annan ka kohtu alla. Reeturid ja sõjaõhutajad saadan sama rongiga kohtu alla, vaatab asja, ehk piisab ka tribunalist. Vanasooroslik sallivus saab kunagi otsa, sest ta on enesehävituslik, ebaõiglane ja loll.

Iraak oli mõrv ja neil on alati mõni uus massimõrv käsil ja plaanis. Neile ei piisa süstimisest ega Dresdeni pommitamisest, ei ole küllalt Hiroshimast, Nagasakist ega Ukraina ise tehtud näljahädast. Seesama kuratlik seltskond valmistab ette uut maailmasõda ja üleilmset näljahäda põllumajanduse ja energeetika hävitamise läbi. Ja neil on toetajaid ka nn konservatiivide hulgas, täna õnneks vähem kui eile.

Muistses Eesti Vabariigis löödi kommunistidest riigipöörajad maha, oli aasta 1924. Välikohtute otsustel lasti maha 97 isikut. Aeti lõbusasti auku, ehkki neid oli vähe ja nende mõju pigem väike kui suur. Nii on õige, nii peab, selline on seadus ja terve mõistus. Nüüd on neid raipeid terve leegion ja keegi ei liiguta lillegi. Seega meid ootab õige põhjalik puhastus ilma riiklike matusteta. Mere põhjas katab Kentmanni stiilis banketilaua V. Kingissepp. Lasite riigi ja rahva hävitada, nüüd on hilja haliseda, nüüd on lõpp.

Riigi puhastamine on suur töö ja seda tuleb alustada enda parteist. Puhastust tuleb jätkata, õnneks on algus tehtud ja meil on veel lootust. Kõik ei ole veel pehkinud, pehmostunud ja juhmistunud. See riik on loodud sisemiseks ja väliseks rahuks, rahurikkujad pole teretulnud, arusaadav. Mina olen õnneks loomu poolest rahulik inimene ja ei salli laamendamist ega ukrainlaste tapmist ükskõik kelle ambitsioonide rahuldamiseks. See on perversne rahuldus.

Me oleme vabadussõjas, vabastussõjas nagu seda alguses nimetati, Eesti tuleb vabastada. Võim on euroliidu, NATO, euroreeturite, rahvusvaheliste terviseorganisatsioonide, suurfirmade, sala-slavofiilidest plekiärikate ja geeniravimitööstuse käsilaste ning fosvoriidimogulite sulaste käes. Karistamatult laamendavad ka varastest ja lurjustest raudteelased. Vargal käsi maha, õpetab meid Koraan. Intsallah!

Ma näen arenguid, mida ma olen kaua oodanud, hullumeelne sonimine hakkab lahtuma, ullikesed silmapiiri taha kaduma. See on hea. Kahjureid ei tõrjuta veenmismeetodil. Mida on meil kartulimardika või globalistist sõjahulluga rääkida? Kliima ja anaalvõrdsuse jutt ei ole tervemõistuslikus seltskonnas kohane.

Nii nagu enam ei räägita Afganistani demokratiseerimise viljastavast mõjust Eesti Vabariigi turvalisusele ja iseseisvusele, sest demokratiseerimise verine protsess ebaõnnestus täielikult ja eriti häbistavalt. Tuleb lõpetada kõik põhiseadusevastased jutud, olgu nad globalistlikud, süstlafundamentalistlikud, feministlikud või satanistlik-anaalsed. Jutustajate suhtes võtta tarvitusele kohased ja seaduslikud meetmed. Võimalusel vastavalt süjaseadusele maha lasta nagu kommunistid muiste ja mullugi.

Nüüd kus konservatiivide erakond on asunud enesepuhastamise teele, nüüd kus meil on jälle lootust ja saab kergemalt hingata ning julgelt tulevikule vastu hakata, on põhjust enam kui kunagi varem valida just nimelt Sven Sildnik riigikokku. Veriste käpakestega muumimammade aeg on õnneks läbi. Vali paberil, vali elu!

P.S. Kutsun kõiki parteituid konservatiive ühinema hr Lauri Jürgensoni algatusega ning liituma EKREga: Kui pehmod, intrigandid, süvariiklased ja kapikommunistid on üle parda…kaalun EKRE-sse tagasiminekut.

( : ) kivisildnik
Sanga talus 15.06.2014