Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Idaraha skandaal tegi peaministrit abikaasaga veel lähedasemaks

-
18.06.2024
Kaja Kallas koos abikaasaga laulupeol
© Scanpix

Õhtuleht tegi Eesti tolmu jalgelt pühkiva peaminister Kaja Kallasega imala sünnipäevaintervjuu, kus Kallas rääkis muuseas oma suhtest Vene äri ajanud abikaasaga Arvo Hallikuga, kellele ta selleks äritegevuseks ka laenu andis.

Kallas ütles ajalehele, et skandaalid on teda abikaasaga veelgi lähendanud. Ta ütles, et abikaasaga kvaliteetaja pidamine on talle ülioluline.

„Jah, kindlasti oli see skandaaliperiood väga keeruline. Aga me ei olnud ju üksteise suhtes vastandunud, vaid me olime koos selles skandaalis ja tulime sellest ühiselt läbi. See tegi võib-olla meie suhet isegi tugevamaks ja me tõesti oleme Arvoga väga lähedased,“ ütles Kallas.

Nii nunnu! Ent kuidas saab sellises suhtes olla võimalik, et abikaasad ei tea teineteise tegemistest väljaspool pereelu, et Kaja Kallas ei tea oma abikaasa äridest ega näiteks sellest, kuhu laenatud raha paigutatakse, nagu ta skandaali jooksul pidevalt väitis?

 

Allikas:

https://www.ohtuleht.ee/oltv-raadio/1109094/ol-tv-palju-onne-sunnipaevalaps-kaja-kallas-ulevasimus-on-vahel-nii-suur-et-voodisse-joudes-on-vappekulm