Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAVALVUR: Urmas Reitelmannil on endiste erakonnakaaslaste pärast häbi

-
18.06.2024

Legendaarne telemees, vankumatu konservatiiv ja Tallinna linnavolikogu EKRE fraktsiooni liige Urmas Reitelmann kirjutab sotsiaalmeedias:

Ma olen elus mõnel korral tundnud piinlikkust enda sõnade ja/või käitumise pärast. Enamasti on sellised olukorrad tingitud impulssiivsuset ja tormakusest ning ma ei ole uhke nende hetkede üle, kohe üldse mitte.

Kõige hirmsam häbi on aga häbi kellegi teise pärast. Loen oma endiste erakonnakaaslaste, keda olen pidanud härrasmeesteks ja kamraadideks, reaktsioone rahvuskonservatiivide kongressile. Õigemini loen pelgalt pealkirju, sisusse süvenemata ja mul on piinlik.

Kas see ongi uus, lubatud tase konservatiivses ilmavaates, rahvusliku liikumise uus kvaliteet, viisaka ja lugupidava keelekasutuse eeskuju? Kas selline näeb välja parketikõlblikkuse etalon par exellence?

Ütlen teile endiselt tere, kui elu meid kokku viib, pean paljudest lugu teie elus tehtu, öeldu ja kirjutatu eest, kuid olen täna kurb ja pettunud, ilmselt igavesti, sest ei suuda teis enam näha konservatiive ja Eesti patrioote.

Samas, maailmavaatelisi konservatiive ongi vähe ja sel nädalal kahanes nende hulk Eestis veelgi ning sellega tuleb leppida…

Urmas Reitelmann