Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAVALVUR: alguses sillaremont, siis poiderööv, nüüd… Kas PPA teab, miks on Narva jõgi hetkel tervenisti suletud vene eriteenistuste poolt?

-
18.06.2024
© V. Tarasevich

Eile ootas Kingissepa linna elanikke ebameeldiv üllatus: seal peeti suurt pidu (640 aastat Jamburgi asutamise päevast), kuid Leningradi oblasti Kingissepa rajoonis keelati läheneda Narva jõele ja samanimelisele veehoidlale.

Nagu teatas Kingissepa rajooni administratsioon, on kodanikel ja ujuvvahenditel keelatud minna Narva jõe pinnale jõesuudmest kuni veehoidlani (k.a.)

„Teostatakse otsinguid. Keeld kehtib kuni erikorralduseni,“ öeldakse käsus, kus on viidatud Venemaa piirikaitse seaduse paragrahvile nr. 30, mis räägib piirivalvurite volitustest.

Portaal 47news täpsustab, et informatsioon tuli Kingissepa rajooni administratsioonilt FSB piirivalve valitsusest.

Vene ametnikud väitsid Venemaa meediale, et neid pole informeeritud, miks on suletud terve jõgi.

Kas meie vastuluure on kursis sellega, missuguseid “otsinguid” teostatakse Narva jõel ebasõbraliku sõdiva riigi poolt? Tuletaks meelde, et kõigest viie päeva pärast toimub Narvas võidupüha auks sõjaväe paraad p.residendi osavõtul. Vat kui tulevad veest välja 33 ihtianderit ehk amphibian men ja võtavad kaenla alt kinni, nagu Eston Kohverit. See on ju piir ja poid seda enam täpselt ei tähista… Väike kaotus Eestile, suur võit Venemaale.

Vaenlase poolt tagaotsitav peaminister jahib aga Euroliidu välisministri kohta ja mürske Eestil pole mis pole.

Ivan Makarov

MEEDIAVALVUR: haamrite ja naeltega punaste järjekord EKRE kirstu juurde. Aga EKRE-t kirstus ei ole