Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAVALVUR: poolakad hakkasid kaitsma oma piire islamistide eest sealägaga

-
18.06.2024

Kogu Poola farmerite protestiliikumine OOPR teatas X sotsvõrgustikus uue aktsiooni läbiviimisest: farmerid kallavad piki Valgevene piiri sealäga, lootes sellega takistada islamiriigist pärit illegaalide sissetungimist.

„Me hakkasime kastma Valgevene-Poola piiririba seasõnnikuga. Sellega me näitame oma solidaarsust Poola jõustruktuuridega. Me näitame võimudele, kuidas kaitsta meie territooriumi,“ tsiteerib korraldajaid väljaanne Wirtualna Polska.

Protesteerivad farmerid loodavad, et illegaalid ei hakka ületama sealägaga niisutatud piiririba, kuna enamuses on nad moslemid.

Poola kaitseminister teatas puhvertsooni taastamisest Poola piiril, selle pikkus on üle 60 km ja laius 200 meetrist 2 kilomeetrini. Otsus võeti vastu pärast seda, kui sissetungija Valgevene poolt tappis poola piirivalvuri pussnoast meisterdatud odaga.

Eestis aga suretatakse valitsuse poolt põllumajandust, nii et me ei saa kaitsta ennast pealetungivate kõrilõikajate eest isegi sealägaga. Ja kõrgele eurokohale laostatud Eestist suunduva Kaja Simeonovna ei jäta lolliks tehtud eestlastele ka laskemoona.

Ivan Makarov

MEEDIAVALVUR: Pärtel-Peeter Pere, pealinna metsik ratsanik ja eesti politsei hirm