Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAVALVUR: eestlaste paraadi Narvas üritatakse segada, okupantide sakraalsetes kohtades aga möll käib

-
22.06.2024
Mida? Lauldakse Toomepuust, sellest ameerika sõjardist?!!!

Kõik teavad, kuidas Venemaa üritab segada eestlaste pidustusi Narvas – varastatakse poid, lennutatakse piiri kohal täispuhutavaid kondoome ja mõnitatakse piiri ületavaid omaenda vene kodanikke, et ajada nad eestlaste peale vihaseks. Venemaa meedias süüdistatakse järjekordades piiril eranditult Eesti riiki. Et „automaaturid ähvardavad vene inimesi“. Ka selliseid pealkirju võib kohata.

Samal ajal koguneti täna Tallinnas jälle pronkssõduri ehk „vabastaja sõdalase“ juurde, kus tähistati „Mälestuse ja leina päeva“ ehk Saksamaa ja N. Liidu vahelise sõja alguse aastapäeva.

Eesti sõjaväekalmistule tulid Venemaa ajutine asjur Eestis O.A. Muradjan, teised vene saatkonna spioondiplomaadid, veteranide ja „kaasmaalaste“ organisatsioonide esindajad, kes asetasid pärgi, laskusid okupandi kuju ette ühele põlvele, nagu köstri poolt nurka pandud Toots ahjuroobiga, ja mälestasid neid, kes on siin eestlasi tapnud.

Ka teisel Narva jõe vastaskaldal väänati ajalugu. Möödunud ööl süüdati Ivangorodis tuhandeid küünlaid – mitte küüditatute, vaid küüditajate mälestuseks – ja selles osalesid vene meedia väitel ka rohked narvakad.

„Mälestuse ja leina päeva maali ladusid tuhandetest küünaldest Venemaa Ivangorodi ja eesti Narva elanikud, ka Ülevenemaalise liikumise „Võidu Vabatahtlikud“ regionaalosakonna liikmed“, vahendab Baltija.eu.

Ei oska kohe mitte kuidagi laita meie võime selle eest, et nad sulgesid nädalavahetuseks „eesti Narva elanike“ läbipääsu Venemaa kaldale.

Ivan Makarov