Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAVALVUR: Urmas Reitelmann: „Eesti peab tagasi saatma kõik ennast siin mõnusalt sisse seadnud nõndanimetatud põgenikud ja desertöörid“

-
22.06.2024

Urmas Reitelmanni vastukaja Veiko Vihuri loole “Ukraina tegemine meie rahvusliku kreedo osaks on mulle täiesti vastuvoetamatu”:

„Väga õiged mõtted. Siduda end Ukraina avantüüriga on erakordselt rumal, kuid näib pealtnäha õilis.

Ukraina on riigina totaalselt ebaõnnestunud, moraalses, sõjalises ja rahvastikukriisis. Igale mõtlevale inimesele on ammu selge, et Ukraina ei liitu mitte kunagi ei Euroopa Liidu, veel vähem aga NATOga, viimast on USA diplomaadid Kiievis korduvalt avalikult välja öelnud.

Eesti “ajakirjandus” ja “eliit”mõistagi vaikivad neil ebameeldivatel teemadel.

Lääneriigid, eelkõige USA ei lase venelastel oma relvaabiga võita, kuid igale militaarasjatundjale on päevselge, et kaotatud territooriume Ukrainale tagasi ei anta ja sõjaliselt ei suudeta nad neid ka tagasi vallutada. Ukraina saatus on jääda nn. halli tsooni aastateks, kui mitte aastakümneteks.

Ainus, millega saab Eesti pikas vaates Ukrainat aidata on tagasi saata kõik Eestis ennast mõnusalt sisse seadnud nn. põgenikud ja desertöörid. Nende Eestisse jätmine süvendab rahvastikukriisi äärmiselt rängalt, Ukrainale aga on vaja kõiki oma poegi ja tütreid, sest ilma inimesteta ei ole mõtet kogu nende riigil. Seda teab suurepäraselt Jaak Valge, kes on sellest palju kõnelenud ja kirjutanud, ent uues parteis näib toetavat juba teisi seisukohti…“

MEEDIAVALVUR: eestlaste paraadi Narvas üritatakse segada, okupantide sakraalsetes kohtades aga möll käib