Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Narkoerakonnad: Isamaa, Reformierakonna ja Parempoolsete valimispidudel tõmmati ohtralt triipu

-
25.06.2024
Reformierakond
© Uued Uudised

Eesti Ekspressi nn uurivad ajakirjanikud luusisid valimisõhtu järel narkotest lapikestega erakondade pidupaikade peldikutes ning avastasid rohkelt kokaiinijälgi välja arvatud loomulikult EKRE peokohast.

Ekspress kirjutab, et kokaiiniga reageerides sinakaks tõmbuvate lappidega lahkuti pea kõigilt pidudelt, seahulgas Reformierakonna peakontorist. Lapikestega käidi muu hulgas üle potikaaned, kus tavatsetakse salaja triipu tõmbamas käia.

„Kui nii, siis on muidugi kehvasti,“ kommenteeris eurosaadikuks tagasi valitud Urmas Paet. „Appi, kui õudne!“ reageerib tema parteikaaslane perearst Karmen Joller, kes alles hiljuti väljendas sotsiaalmeedias seisukohta, et kõik uimastitarvitajad on pätid. Seega on ta pättidega ühes pundis.

Sama tulemus oli ka Baltika kvartalis asuv restoran Fork, kus Isamaa oma valimistulemusi ootas, teiste seas erakonna juht Urmas Reinsalu ja suunamudija Jüri Ratas. Seal olid testid sama sinised nagu Isamaa logo.

Narkotest reageeris positiivse tulemusega kokaiinile ka Parempoolsete peopaigas. Endise peaprokuröri Lavly Perlingu juhitud partei pidutses vanalinna Olybeti spordibaaris. “Mõjukate ärimeeste poolt jõuliselt toetatud uus poliitiline jõud ei saanud küll europarlamenti kohta, kuid meeste tualettruumis tõmbub lapp üleni siniseks juba peo esimestel tundidel,” kirutas Ekspress. Perling on ise illegaalsete ainete vastu võidelnud pikki aastaid prokuröri ja prokuratuuri juhina. „Mõtlemapanev,“ tõdes ta.

Ekspress lisab, et öine kiirtest värvub siniseks ka SDE ja Keskerakonna pidudel. Seejuures olid õhtu alguses mõlemal peol tehtud „kontrolltestid“ negatiivsed.

„Ainult EKRE peolt saime kõikide kiirtestilappidega negatiivsed tulemused,“ kahetseb ajaleht. EKRE pidas oma valimisõhtut Maarjamäe lossis.

Eesti 200 ja Rohelised valimispidu ei pidanud.

Ekspress viis testid kohtuekspertiisi laborisse üheksast proovist seitse ei jäta mingit kahtlust – tegemist on kokaiiniga. Need pärinevad Reformierakonna, Isamaa ja Parempoolsete pidudelt. Keskerakonna ja sotside pidudelt võetud proovide tulemused jäävad esialgu ebaselgeks.

 

Allikas:

https://ekspress.delfi.ee/artikkel/120302395/narko-voim-erakonnad-tahistasid-valimisi-ekspress-tegi-narkoteste-leidsime-kokaiini-pooltelt-valimispidudelt