Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Prantsusmaal võimule tulnud vasakpoolsed on Putini-meelsed ja juudivastased ning peavad Krimmi Venemaa osaks

-
08.07.2024
Hullud ajad toovad võimule hulle inimesi. Prantsusmaa vasakäärmuslaste juht Jean-Luc Melenchon.
© Scanpix

Ülesköetud hüsteeria rahvusluse vastu on paisanud liberaal-vasakpoolse Euroopa sellisesse kafkalikku seisundisse, et “paremäärmusluse” takistamise nimel ollakse valmis minema valsile Saatanaga endaga.

Suurbritannias said võimule vasakpoolsed tööparteilased ja Prantsusmaal vasakäärmuslased – kaks suurriiki on nüüd Marxi kontrolli all. Seejuures on Prantsuse uusmarksistid viimas riiki ka Vene poolele.

ERR kirjutab: “Prantsusmaal valimised võitnud vasakpoolsete koalitsiooni juhtfiguur ja Partei Alistamatu Prantsusmaa esimees Jean-Luc Melenchon on Prantsusmaal vastuoluline tegelane. Teda on muu hulgas süüdistatud Vladimir Putini soosimises ja antisemitismis.

72-aastane Melenchon on tegutsenud Prantsuse poliitikas alates 1976. aastast. Oma karjääri jooksul on ta esindanud mitmeid erinevaid parteisid ja olnud kolm korda presidendikandidaat, viimati 2022. aastal.

Prantsuse ajalehe Le Monde andmetel on valimiste eel tekkinud vasakpoolse koalitsiooni poliitika radikaalne. Samuti on vasakpoolse koalitsiooni sees erinevaid vaateid, näiteks Venemaa Ukraina vastu peetava sõja, Gaza sõja ja Euroopa tuleviku küsimustes.

Äärmusvasakpoolseks peetud Melenchon on Prantsusmaal vastuoluline tegelane. Teda on muu hulgas süüdistatud Vladimir Putini soosimises. Näiteks pärast 2014. aastal toimunud Krimmi vallutamist asus Melenchon toetama Venemaad. Ta märkis näiteks, et Krimmi vallutamine oli õigustatud, sest poolsaare sadamad on Venemaa julgeolekule kriitilise tähtsusega, kirjutas Yle.

Melenchon on ka nõudnud Prantsusmaa lahkumist NATO-st ja kritiseerinud Euroopa Liitu.

Melenchoni on kritiseeritud ka tema suhtumise pärast Gaza sõtta. Ta on tuntud Palestiina riigi kaitsja. Lisaks on teda korduvalt süüdistatud antisemitismis ja selle tähenduse pisendamises Lähis-Ida konfliktis.”

Ka Suurbritannia leiboriste on süüdistatud juudivastasuses (eriti nende endist liidrit Jeremy Corbyni), koostöös marksistlike riikidega (Kuuba, Venetsueela) ja terroristide toetamises (palestiinlaste rühmitused).

Prantsusmaa aga hakkab nüüd vasakäärmusluse esiletõusu tõttu ilmselt astuma veel kiiremate sammudega kodusõja poole, millele on aluse pannud teine äärmuslus, radikaalne islamism suurtes moslemikogukondades.

Prantsusmaal hääletasid juudidki “paremäärmuslase” Le Peni poolt, sest palestiinlasi toetavate vasakäärmuslaste võit on neile suurem oht.

Uued Uudised