Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Tartus Soho hotell tühistas ootamatult EKRE koosoleku, uus toimumiskoht V-Spa

-
11.07.2024

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna traditsioonilise Tartumaa EKRE ümarlaua korraldajad broneerisid 18. juuli õhtuks Tartus asuvasse SOHO (endine London) hotelli konverentsisaali ruumi ürituse läbiviimiseks, kuid kui hotellist kuuldi, et Mart ja Helle-Moonika Helme tulevad ka sinna esinema, tühistati ootamatult ammu kinnitatud broneering.

„Vabandan – meil on see kuupäev juba teine, kahepäevane broneering ees ning me ei saa teile 18.07 kell 18.00 konverentsisaali pakkuda. Vabandan ja loodan, et jõuate veel broneeringu mujale teha. Heade mõtetega,“ tuli otsitud vabandus varasema kokkuleppe tühistamiseks.

Kinnitus saabus 2. juulil. Äraütlemine tuli 8. juulil.

„Mustatakse, laimatakse jagatakse valesid ja siis üritatakse iga hinna eest ära hoida Mart ja Helle-Moonika Helme tõeseid selgitusi, mis EKRE-s tegelikult toimub,“ kommenteeris Merike Lumi EKRE Tartu valla osakonnast.

Ettevõtmine siiski ära ei jää ning uueks asukohaks on Tartus asuva V-Spa konverentsikeskus aadressil Riia tn 2.

Ürituse üleskutse on järgmine:

“Hea aatekaaslane

Kui Sind tõeselt huvitab, mis EKRE-s toimus/toimub, tule kuulama ja osa saama, riigikogu liikmete Mart Helme ja Helle-Moonika Helme juttu Tartumaa Vaba vestluse ümarlaual 18. juulil, kell 18 V-Spaahotelli konverentsisaalis, Riia 2, Tartu.

Arutusele tulev teema: „Mida teha, et Eesti jääks Eestiks ja EKRE EKRE-ks?“

Ümarlauda juhatavad Merike Lumi ja Aare Tamm. Korraldada aitab Heino Harju.

Oodatud on kõik EKRE toetajad, kes riigi ja rahva pärast südant valutavad.

Sissepääs tasuta.“