Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAVALVUR: näib, et kogu tänane Eesti valitsus on Kremlile õnnistuseks

-
13.07.2024
Kas jälle nägi unes Odinetsi?

„Tere õhtust armas Ivan!

Ma juhiksin su tähelepanu sellele, millised muinasjutulised kretiinid juhivad hetkel Eesti riiki.

Läänemets teatab – ma tsiteerin – et ei piisavat sellest, kui Eesti medõed ja arstid päästavad lihtsalt elusid, nad peavad tundma ka tulirelvade kasutamist ja lõhkeaineid. Tule taevas appi! Kui algab sõda, siis näeks see sama Lauri Läänenemets ka ise kui suur töö on elude päästmine. Kujutad sa ette, Eesti ühe jõuametkonna juhte usub siiralt, et kui tuleb sõda, siis peab kogu Eesti rahvas automaat käes Narva jõe suunas lippama, see et ka sõja ajal on vaja meil tagalat ja inimesi, kes seda käimas hoiavad ja ära ei jookse ning, et sõjaolukorras on medõel taktikalise meditsiini tundmisest tolku (ja kasu on sellest ka Eesti riigil ja rahval) rohkem kui relvadest ning lõhkeainetest.

Näib, et kogu tänane Eesti valitsus on oma hariduse saanud telekast ja Facebookist. Ütleme nii: sellised tegelased on Kremlile õnnistuseks kui seal mingid tõsised vallutusplaanid küpsevad.

Ma tunnen Läänemetsa isiklikult pea 20 aastat, mäletan kui ta veel koos teistega oli noor-reiljanlane, kiitis Luua suure kombinaatori geniaalsust. Ja ma võin öelda, et selliste inimeste sattumine riigitüürile on Eesti jaoks katastroof. No absoluutselt tühi pea, aga see eest topeltports jultumust ja enesearmastust.

Ja sama on see meedia poolt kiidetud ja ülistatud Kaja Kallas. Mul on palju tuttavaid advokatuuris, ja nad ütlevad, et advokatuuris polnud rumalamat ja kasutumat advokaati kui Kaja. Saad sa aru, selle tegelase üle itstitatakse pihku siiani selja taga, kõik kel kübe intellekti saavad ju aru, et isa pani ta paika nii advokatuuris kui ka poliitikas, et inimesena on ta tühisuste tühisus.

Aga Läänemets ja Kallas on need, kelle innustusel 2/3 eestlastest tormavad lemmingutena kuristiku poole.“

UU kirjasaatja suurest meediamajast