Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

EKRE Järvamaa veteran unistab uhkest Paide teatrist

-
13.07.2024
Tarmo Hints
© UU

Järvamaa ajaleht Järva Teataja on teinud pika intervjuu Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna ühe staažikama liikmega, nüüd Paide linnavolikokku kuuluva Tarmo Hintsiga, kes juhib ka EKRE kristlikku ühendust.

Esimest korda kandideeris ta Paide linnavolikokku 2013. aastal. Pärast seda on võtnud kõigist kohalike omavalitsuste ja riigikogu valimistest.

Oma valdkonnaks linnavolikogus peab ta kultuuri. „Üks suur unistus on mul olnud. Kui ma esimest korda 2013. aastal linnavolikokku kandideerisin ja Järva Teataja uuris, mida tahan volikogus teha, siis rääkisin, et sooviks Paidesse teatrit,“ kõneles ta. „Tegelikult tahaksin ma näha seda teatrit natuke teistsugusena. Võib-olla on see minu isiklik kiiks, aga praegu on kurb öelda, et teater ei täida oma eesmärki. Meil on siin olnud palju populaarsemaid teatreid, näiteks Kaarel Orumägi tegi enda oma palju kõvemalt. Kuidas ta seda tegi? Ta võttis noored kokku ja tegi seitsme päevaga ühe etenduse, mida mängiti täis saalidele. Väga hea strateegia. Järelikult on meil mingit muutust vaja. On selline mõte, millest rääkisin ka linnapea Kaido Ivaskile, et vaataks mõne kutselise teatri poole ja kutsuks neid siia. Näiteks Vana Baskini teater. Nad plaanivad selle aasta lõpus uksed kinni panna. Ma käisin sellise mõtte välja.“

Oma igapäevatöös juhendab Hints Koeru hooldekodus neid inimesi, kellel pole elus hästi läinud, teeb rahvusraamatukogule audioraamatuid ja loeb ka animafilmidele peale.

 

 

Allikas:

https://jarvateataja.postimees.ee/8057993/ekre-staazikaim-liige-astus-varjust-valja?cx_testId=99&cx_testVariant=cx_1&cx_artPos=0&cx_experienceId=EX0BFS9FGHYA&cx_experienceActionId=showRecommendations65FMIZ7BNVJD119